Yasak aşkta kanlı son

Yasak aşkta kanlı son
İşadamı yasak aşk yaşadığı iddia edilen sevgilisini kaldığı otelde pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir işadamı yasak aşk yaşadığı iddia edilen sevgilisini kaldığı otelde pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Marmaris’in Armutalan Beldesi’nde dün gece saat 01.00 sıralarında iş adamı Yusuf A. (34) yasak aşk yaşadığı iddia edilen Dilek Timur’u (29) kaldığı apart otelde pompalı tüfekle bastı.

Dilek Timur'u öldüren Yusuf A. olay yerinde aynı tüfekle intihar etti. Marmaris’te jeep safari turlarında hem şoförlük hem de rehberlik yaptığı öğrenilen Dilek Timur bir süredir evli ve bir çocuk babası olan Yusuf A. ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. 

1.20091226212103..jpg

Marmaris'in Armutalan Beldesi’ndeki bir apart otelde kalan Dilek Timur telefonda Yusuf A. ile tartıştı. Tartışma üzerine Yusuf A. Otele gelerek Timur ile görüşmek istedi ancak otel görevlileri tarafından içeri alınmadı. Bir süre sonra aracında bulunan pompalı tüfekle otele arka kapıdan girmeyi başaran Yusuf A. Timur'un odasına çıktı. Yusuf A. odada Timur ile bir süre tartıştı. 

Tartışma sonunda yanında getirdiği pompalı tüfekle Dilek Timur’a iki el ateş ederek öldüren Yusuf A. daha sonra aynı tüfekle intihar etti. 2. kattan gelen silah sesleri üzerine odaya çıkan otel görevlileri korkunç manzara ile karşılaştı. 

Olay yerine gelen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler iki şahsın da hayatını kaybettiğini tespit etti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.