Yaşam Mücadelesini Kazandı, İşine Döndü

Yaşam Mücadelesini Kazandı, İşine Döndü
Mardin'de terörle mücadele operasyonunda akciğer ve karaciğerinden ağır yaralanarak özel bir hastaneye kaldırılan Özel Harekat Polisi Emre Turan teröristlere...

Mardin'de terörle mücadele operasyonunda akciğer ve karaciğerinden ağır yaralanarak özel bir hastaneye kaldırılan Özel Harekat Polisi Emre Turan teröristlere karşı verdiği mücadelenin ardından 10 aydır verdiği yaşam mücadelesini de kazanarak işine döndü.

5 Ocak 2017'de Mardin kırsalında teröristlerle cesurca mücadele ederken ağır yaralanan Özel Harekat polisi Emre Turan 10 aylık hayatta kalma mücadelesinin ardından sağlığına kavuşarak işinin başına döndü. Mardin'de özel bir hastane aciline ağır yaralı olarak getirilen ve doktorların başka hastaneye sevki gerektiği halde yolda ölebileceği için risk alarak ameliyat ettiği Özel Harekat polisi Emre Turan 10 aylık iyileşme sürecinin ardından kendisini ameliyat eden Operatör Doktor Hüseyin Bağcıer ve Anestezi Uzmanı Ali Rıza'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dr. Hüseyin Bağcıer'e risk alarak gerçekleştirdiği ameliyat için teşekkür eden Özel Harekat polisi Emre Turan görevine dönmenin verdiği mutluluğun anlatılmaz olduğunu, vatanı korumak için mücadele edeceğini kaydetti.

(Beril Solmuşgül - Murat Akgül/İHA)

Kaynak:IHA