Yasemin Kansere Yenik Düştü

Yasemin Kansere Yenik Düştü
Rize’nin Üçkaya Köyünden olan 20 yaşındaki Yasemin Demirci, İstanbul’da sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Afyon’daki Ahmet Necdet Sezer Üniversitesinin Turizm bölümünün sevilen ve başarılı” 2.sınıf öğrencisi olan Rizeli Yasemin Demirci yakalandığı kan ve ilik kanserine yenik düştü.

Rize Anadolu Lisesini üstün derece ile bitirdikten sonra 2 yıl önce üniversite öğrenimi için Afyon’a giden dünyalar güzeli ve iyiliksever insan Yasemin Demirci çok kısa bir süre önce yakalandığı amansız kanser hastalığı için İstanbul’da önce Çapa Tıp Fakültesinde, sonrada Samatya Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gördü.

 3 ay önce yoğun bir tedavi gören 20 yaşındaki Yasemin Demirci tüm tıbbi olanaklara karşın kurtarılamayarak geçen hafta sonunda yaşama veda etti.

1992 yılında doğduğu İstanbul’da 20 yaşında vefat eden Yasemin Demirci babaocağı olan Rize’nin Üçkaya köyünün üst mevkiindeki aile mezarlığına toprağa verildi.

Yasemin Demirci’yi bu son yolculuğunda Rize Anadolu Lisesi ve Afyon’daki Üniversiteden arkadaşlarının yalnız bırakmadığıda görüldü. Cenazesinde Yasemin Demirci’yi yalnız bırakmayan bu arkadaşları hastalık döneminde hep onun yanında yer alarak ona moral verdikleride öğrenildi.Yasemin Demirci’nin genç yaştaki vefatı hem okulunda hemde memleketinde büyük bir üzüntüyede neden oldu.

Merhume Yasemin Demirci’ye Allah’tan “rahmet”, başta Annesi ve Babası Saadet ve Zikrullah Demirci’ye, tüm ailesine, sevenlerine,dostlarına ve yakınlarına da “sabır ve başsağlığı” dileriz.