Yattara Arabistan'a transferini doğruladı

Yattara Arabistan'a transferini doğruladı
İbrahim Yattara, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile ön protokol imzaladığını doğruladı.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile ön protokol imzaladığını doğrularken, ABD'de tedavisini tamamlayan kaleci Onur ise Trabzon'a döndü.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının "Yattara Suudi Arabistan'a transferin konusunda niye şaka yapıyorsun" esprisine Gineli oyuncu "Ne şakası, şaka değil doğru" diyerek, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile ön protokol imzaladığını kendi ağzından doğrulamış oldu.

Kasımpaşa maçında sakatlanmasının ardından ABD'ye tedavi için giden kaleci Onur da Trabzon'a döndü. Takım arkadaşlarıyla hasret giden Onur, teknik direktör Şenol Güneş'in sahada yapmış olduğu kısa toplantının ardından çalışmasını salonda gerçekleştirdi.

Öte yandan, 24 yaşına giren Ferhat Öztorun ise doğum gününü teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Antrenman sahasında kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesen Ferhat pastanın ilk dilimini teknik direktör Şenol Güneş'e ikram etti.

Diğer yandan, Şampiyona için Trabzon'a gelen Efes Pilsen genç takım sorumluları antrenmanı ziyaret ederek teknik direktör Şenol Güneş'e ve Ünal Karaman'a forma hediye etti.

Bucaspor maçında ilk 11'de oynayan oyuncular koşunun ardından tesislere giderken diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi.

Trabzonspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.