Yazıcı, ÇAYKUR’un Yeni Çay Fabrikasında İncelemede Bulundu

Yazıcı, ÇAYKUR’un Yeni Çay Fabrikasında İncelemede Bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ÇAYKUR’un İkizdere ilçesinde yapımını tamamladığı ve bu sezon hizmete alacağı İkizdere Organik Çay Fabrikasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ÇAYKUR tarafından Rize’nin İkizdere ilçesinde yapımı tamamlanan ve 2023 yaş çay sezonunda hizmete alınacak günlük 100 ton çay işleme kapasitesine sahip olan organik çay fabrikasında incelemelerde bulundu.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den incelemeleri sırasında fabrika hakkında bilgi alan Yazıcı, fabrikanın özelde Rize’ye genelde ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yazıcı, fabrikanın hizmete girmesiyle birlikte Rize’de birçok kişinin istihdam edileceğini ve ÇAYKUR’un çay alımında daha fazla çay işleme kapasitesine erişeceğini vurguladı.

Yazıcı’nın ziyaretine AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz ve İl Başkan Yardımcıları da eşlik ederken, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu da incelemeler sırasında hazır bulundu.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-ikizdere-caykur-organik-cay-fabrikasinda-incelemelerde-bulundu-1.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-ikizdere-caykur-organik-cay-fabrikasinda-incelemelerde-bulundu-2.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-ikizdere-caykur-organik-cay-fabrikasinda-incelemelerde-bulundu-3.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-ikizdere-caykur-organik-cay-fabrikasinda-incelemelerde-bulundu-4.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum