Yazıcı: Herkes Müsterih Olsun. Çay Müstahsillerini Üzecek Bir Yanlışın İçerisinde Olmayız

Yazıcı: Herkes Müsterih Olsun. Çay Müstahsillerini Üzecek Bir Yanlışın İçerisinde Olmayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, çay müstahsillerini ve tüketicilerini üzecek bir yanlışın içerisinde olmayacaklarını belirterek, “Herkes müsterih olsun” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, TBMM’ye sundukları Çay Kanunu teklifi ile ilgili olarak Rize’nin 6 ilçe Ziraat Odası Başkanı ile Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükislamoğlu, İyidere Ziraat Odası Başkanı Recep Ali Çelik, Güneysu Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı, İkizdere Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bektaşoğlu ve Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy katıldı.

Yazıcı, toplantıya ilişkin olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ziraat Odası başkanlarıyla Çay Kanunu teklifi üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çay müstahsillerimizi ve tüketicimizi üzecek bir yanlışın içerisinde olmayız. Herkes müsterih olsun.” dedi.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-tbmmye-sunduklari-cay-kanunu-teklifi-ile-ilgili-olarak-rizenin-6-ilce-ziraat-odasi-baskani-ile-ankarada-bir-toplanti-gerceklestirdi-3.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-tbmmye-sunduklari-cay-kanunu-teklifi-ile-ilgili-olarak-rizenin-6-ilce-ziraat-odasi-baskani-ile-ankarada-bir-toplanti-gerceklestirdi-1.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-tbmmye-sunduklari-cay-kanunu-teklifi-ile-ilgili-olarak-rizenin-6-ilce-ziraat-odasi-baskani-ile-ankarada-bir-toplanti-gerceklestirdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
48 Yorum