Yazıcı: “Hızlı bir şekilde 2024 yerel seçimlerine doğru gidiyoruz”

Yazıcı: “Hızlı bir şekilde 2024 yerel seçimlerine doğru gidiyoruz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını belirterek, “Hiçbirimizin ama, fakat, lakin deme ve bu söylemlerden de yanlış yapma lüksümüz yok. doğru adamları doğru ekibi yetkilendirmek zorundayız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a eşlik etmek üzere Rize’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Merkeze bağlı Kendirli Beldesini ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Yazıcı, hızlı bir şekilde 2024 yerel seçimlerine doğru gidildiğini ve yerel seçimlerin yaklaştığının altını çizerek, “Hızlı bir şekilde 2024 yerel seçimlerine doğru gidiyoruz. Hiçbirimizin ama, fakat, lakin deme ve bu söylemlerden de yanlış yapma lüksümüz yok. Doğru adamları doğru ekibi yetkilendirmek zorundayız. Bunu kendimiz için yapıyoruz. Yaptığımız doğru da kendimiz için yanlış yaparsak da o yanlıştan kaynaklanacak bedeli de kendimiz ödemek durumuyla karşı karşıya kalıyoruz. Süreçleri inşa ederken egemenlik hakkımızı kullanmak suretiyle insanlara yetki verirken doğru ekibe doğru kadroya yetki vermemiz gerekiyor. Doğru ekip doğru kadronun ismi AK Parti” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, önceki dönem AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, Kendirli Belde Başkanı Adem Köse, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ile birlikte Kendirli Beldesinde belde teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Kendirli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Serdar’dan beldede yapılan yatımlar hakkında bilgi aldı.

“Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapacağımız daha çok işlerimiz var”

Belde teşkilatı ile yapılan toplantıda bir selamlama konuşması gerçekleştiren İl Başkanı Hikmet Ayar, “Kendirli bizi bilir, biz Kendirli’yi biliriz. Katıldığım tüm programlarda şunu ifade ediyorum. Biz birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece, biz kardeşliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece bize hiç kimse bir şey yapamaz. Dışarıdan gelen hiçbir güç bizi yıkamaz. Birlik ve beraberlik konusunda da çok iyi bir noktada olduğumuzu görüyorum. Biz çok güçlü bir teşkilat ve çok büyük bir aileyiz. Daha yapacak çok işimiz var. Bir olursak tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz. Ortak paydamız Rize diyoruz her defasında. Rize için, ülkemiz için Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapacağımız daha çok işlerimiz var. Allah onları yapmayı inşallah bize nasip eder” dedi.

“Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır”

Belde teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise yapılan ziyaretlerde, “Türkiye önemli bir ülke büyük bir ülke. Dünya coğrafyasında çok önemli bir yerdeyiz. Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Önemli bir seçimi geride bıraktık. Mayıs ayında yaptığımız seçimlerde 14 Mayıs, 28 Mayıs seçimlerinde farklı bir durum olsaydı Türkiye'nin gündemi ne olurdu. Maazallah hazırlığı yok, vizyonu yok, derdi yok, tasası yok itişip kalkışan kümeler bir araya gelmiş, Türkiye'yi yöneteceğiz diyor. Bir ülke böyle yönetilemez. Dertli olacaksın, hazırlığın olacak, vizyonerliğin olacak. Dünyada olup bitenleri analiz edecek kapasitelere sahip olacaksın dolayısıyla bu anlamda Türkiye gerek 14 Mayıs, gerekse 28 Mayıs'ta tercihini bu ülke için hamle yapan, dertli olan vizyonerliği olan liderden ve kadrolardan yana kullandı” dedi.

“Bu seçim Türkiye'nin güven ve istikrarının temelini oluşturmuştur”

Yazıcı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin güven ve istikrarının temelini oluşturduğunu belirterek “Cumhuriyetimizin 100. Yılını İnşallah 29 Ekim'de tamamlayacağız ve 2. yüzyılına başlayacağız 2. yüzyılı kim hangi kadrolar inşa edecek? Bunu irdelemek suretiyle sizler hakkınızı kullandınız. Bu seçim Türkiye'nin güven ve istikrarının temelini oluşturmuştur. Güven ve istikrar önemli hamle yapmak için eksik olan şeyleri tamamlamak refah seviyesini artırmak hayat sıkıntılarını ortadan kaldırmak ya da azaltmak için mutlaka güvenli ve istikrarlı bir zemin olması gerekiyor. Bunun başında da seçimlerin isabetli bir şekilde sonuçlanması gerekir. Mayıs ayındaki seçimlerde inşa ettiniz ve hemşehrinizi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek suretiyle 20 yıllık iktidarı tamamlayan bir sürece Türkiye'nin 2. yüzyılının ilk dönemini yönetmek üzere görevlendirdiniz. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“AK Parti'nin siyaseti kapsayıcıdır, kuşatıcıdır”

Yazıcı, Türkiye’nin yaşadığı süreçlerle ilgili “ Sıkıntılarımız var hayat pahalılığı var. Enflasyonla mücadelemizi sürdürüyoruz. Evet pahalılık var dünyada da var. Pandemi dönemi yaşadık 2 yılı aşkın dünyayı kasıp kavurdu, dünyada üretim azaldı. Dünya ekonomisi küçüldü. Büyüme itibarı ile ekonomileri dikkate aldığımızda kıyasladığımızda dünya ekonomisi yılda aşağı yukarı 2 puana yakın küçülürken, Türkiye ortalama %5 oranında her şeye rağmen bir büyüme gerçekleştirmiştir. Dolayısıyla elde ettiğimiz bu imkanları Türkiye'nin gücünü arttırmak bölgesinde, dünya milletleri arasında gücünü ve etkisini artırmak için hiçbir alanı boş bırakmadan her tarafı kuşatmış bir şekilde yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Ne gelirse aklınıza eğitimde, sağlıkta, ulaştırmadan, savunmaya, sanayiden, sosyal politikalarda boş bıraktığımız bir alan yok. Çünkü AK Parti'nin siyaset tarihinin önemli özelliklerinden bir tanesi AK Parti'nin siyaseti kapsayıcıdır, kuşatıcıdır. 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını kuşatır yaptıklarımızdan herkes ayrı hakkını alır böyle yürüyoruz. Dolayısıyla icraatımızın merkezinde insan, siyasetimizin temelinde de millet var bir siyaset tarzımız var. Liderimizin öncülüğünde Türkiye'yi sizden aldığımız yetkiyle 3 Kasım 2002'de aldığımız yetkiyle bugünlere getirdik” dedi.

cumhurbaskani-yardimcisi-cevdet-yilmaza-eslik-etmek-uzere-rizeye-gelen-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rize-merkeze-bagli-kendirli-beldesini-ziyaret-etti.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18 Yorum