Yazıcı, REAH Acil Servis İnşaat Alanında İncelemede Bulundu

Yazıcı, REAH Acil Servis İnşaat Alanında İncelemede Bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (REAH) yapımı devam eden yeni acil servis ünitesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı beraberinde Rize İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapımı devam eden yeni acil servis ünitesinin inşaat alanında incelemelerde bulunarak, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kasım ayında hastanenin Acil Servis Bölümü ile acil servisin yanındaki kafeteryada yıkım çalışmaları tamamlanmıştı. Çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı ve İl Başkanı Alim, incelemenin ardından yeni acil servis yapılana kadar acil servis hizmeti veren bölümü gezerek, hasta yakınları ve görevlilerle sohbet etti.

Yazıcı, burada yaptığı açıklamada, “Hastalarımıza daha kaliteli ve verimli bir sağlık hizmeti sunulması adına yapılan bu çalışmanın en kısa sürede tamamlanmasını arzu ediyoruz. Bugün çalışmanın son hali ve detaylarıyla ilgili Rektörümüzden bilgileri aldık. İnşallah tamamlandıktan sonra hastanemize değer katacaktır” dedi.

hayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-1.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-3.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-4.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-5.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-6.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-7.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-8.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-9-001.jpghayati-yazici-reah-acil-servis-insaat-alaninda-incelemede-bulundu-10-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum