Yazıcı: Rize Millet Bahçesi ile Belediye Blokları Kentsel Dönüşümü Yıl Sonunda Tamamlanacak

Yazıcı: Rize Millet Bahçesi ile Belediye Blokları Kentsel Dönüşümü Yıl Sonunda Tamamlanacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Millet Bahçesi ve Belediye Blokları-Doktorlar Sitesi olarak bilinen alandaki kentsel dönüşümün yıl sonunda tamamlanacağını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, beraberinde, Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve beraberindeki heyetle birlikte Yağlıtaş TOKİ Konutları, Rize Millet Bahçesi Kıyı Koruma yapısı, Atatürk Caddesi cephe iyileştirme çalışmaları ve Merkez Kentsel Dönüşüm inşaat alanını gezerek, devam eden çalışmaların son durumları ile ilgili bilgi aldı.

Yağlıtaş TOKİ Konutları inşaat alanında incelemelerde bulunan Hayati Yazıcı, yüklenici firma yetkililerinden projenin son durumuyla ilgili bilgileri aldı. Yazıcı, “Rize’de birçok alanda Türkiye’ye örnek olacak kentsel dönüşüm çalışmaları başlamış durumda. Yağlıtaş TOKİ Konutları da bunlar arasında çok güzel bir proje. Çalışmaların aksamaması en kısa sürede tamamlanması için gerekli her şey ilgili kişiler tarafından yapılıyor bizde takibindeyiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, “Millet bahçesinin, denizle kesintisini sağlayan bu duvar kordon çalışması yıl sonunda tamamlanacak, düzenleme çalışmalarının ardından muazzam bir alan olacak. Rizeli ve Rize ye gelen vatandaşlarımız burada soluklayacak ve keyif alacak sonucunu heyecanla bekliyoruz. “diye konuştu.

Doktorlar Sitesi ve Belediye blokları olarak bilinen alanda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yazıcı; “Bu çalışma Çevre Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ ve Rize Belediye Başkanlığımızın çok hünerli ve başarılı çalışmaları sonucu hiçbir çakışma, çekişme ve ihtilafa mahal verilmeden başlatılan ve devam eden bir gurur projemizdir. İnşallah yıl sonuna kadar da tamamlanacağı yüklenici firma tarafından ifade ediliyor. Bizlerde sonuçlanmasını özlemle bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Rize’mize ve ülkemize. Yine Atatürk Caddesindeki yapılan cephe iyileştirme çalışmaları ile caddemizin çehresi değişmiş durumda. Yaptığımız tüm çalışmalar ile Türkiye’yi değiştirip Türkiye’yi dönüştürüyoruz. İlimizde devasa projeler ve kentsel dönüşüm projeleri ile bölgenin cazibesi merkezi olacak inşallah” dedi.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-2-001.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-11-001.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-10.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-1-002.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-12-002.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-3.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-5.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-8.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-9.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-4.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-6.jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici-rizedeki-yatirimlari-inceledi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum