Yazıcı Timya Vadisini İnceledi

Yazıcı Timya Vadisini İnceledi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Timya Vadisi” kentsel dönüşüm projesi çalışmasında son durumu yerinde inceledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte Yeniköy Mahallesine giderek “Timya Vadisi” projesini yerinde inceledi. Yazıcı, Timya Vadisi ile ilgili Başkan Kasap’tan bilgi aldı.

kentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(3).jpg

Rize Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle yapılan ve konut sahiplerine teslim edilme aşamasına gelen “Timya Vadisi” kentsel dönüşüm projesinde yapılan konutları gezen Yazıcı ve Kasap, daha sonra proje içerisinde yapımı devam eden Orta Cami inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Kaba inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Orta Cami inşaatının Ramazan Bayramı sonrası çatı işlemi tamamlanarak iç ve dış donanımına başlanacağı bildirildi.

kentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(4).jpg

KONUTLAR EKSİKLİKLER GİDERİLEREK TESLİM EDİLECEK

Geçtiğimiz şubat ayında hak sahiplerinin katılımıyla TOKİ tarafından konutların kura çekiminin yapılmasıyla birlikte projede eksik kalan kısımların tespiti yapılarak, mal sahibi, müşavir firma yetkilisi ( TOKİ ) ve müteahhit firma arasında 11 Haziran tarihi itibariyle teslim süreci başlayacak. Konutlar eksiklikler giderildikten sonra sahiplerine teslim edilecek.

kentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(6).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(7).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(8).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(9).jpg

kentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(10).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(11).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(2).jpgkentsel-donusum-“timya-vadisi”-projesi-yerinde-incelendi-(1).jpg