Yeğen Sütlüoğlu'ndan Şok Suçlama!

Yeğen Sütlüoğlu'ndan Şok Suçlama!
ÇAYKUR’un ortak olduğu Çaytaş adlı şirketin Genel Müdürlük görevinden alındığından memuriyetten istifa eden İmdat Sütlüoğlu’nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu, şok suçlamada bulundu.

ÇAYKUR’un görevden alınmak süretiyle istifa ettirilen Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun, ÇAYKUR Genel Müdürü olduğu dönemde ÇAYKUR’da Veri Hizmetleri Kontrol İşletmeni (VHKİ) memuru olarak çalışırken ÇAYKUR’un ortak olduğu Çaytaş adlı şirketin genel müdürlük görevine atadığı ve İmdat Sütlüoğlu’nun ÇAYKUR’dan ve Çaytaş Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılmasının ardından ÇAYKUR Genel Müdür Vekilliğine atanan Yusuf Ziya Alim tarafından Çaytaş Genel Müdürlük görevinden alındığından memuriyetten istifa eden İmdat Sütlüoğlu’nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu, İmdat Sütlüoğlu’nu kendisinin işten çıkardığı FETÖ’cü yöneticiyi ÇAYKUR’un yurt dışı bayisine işe aldırmakla üstü kapalı bir şekilde suçladı. FETÖ’cü iddiasıyla işten çıkarılan yöneticinin yurt dışındaki bayide çalışırken 6 ay maaşının ÇAYKUR’un ortak olduğu ve işten çıkarıldığı Çaytaş adlı firmadan ödendiği bilgisine ulaşıldı.

Çaytaş Genel Müdürlük görevinden alındığından memuriyetten istifa eden İmdat Sütlüoğlu’nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu, kısa bir süre önce Rize’de bir basın yayın organına röportaj verdi. Röportajın bir bölümünde Yavuz Sütlüoğlu, “Benim; fetöcü olduğu için işten çıkarttığım yöneticileri işe alan…” ifadesinde bulundu. Yavuz Sütlüoğlu’nun bahsettiği bu dönemde ÇAYKUR’un da Çaytaş’ın da Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu idi. İmdat Sütlüoğlu öz yeğeni tarafından FETÖ’cü bir yöneticiyi işe almakla üstü kapalı bir biçimde suçlanırken, FETÖ’cü olduğu iddia edilen ve Çaytaş’tan bu nedenle işten çıkarıldığı ve ÇAYKUR’un yurt dışı bayisinde işe alındığı belirtilen kişinin A.D. olduğu öğrenildi. A.D.’nin ÇAYKUR’un yurt dışı (Avrupa'daki) bayisinde çalıştığı döneme ait 6 aylık maaşının da Yavuz Sütlüoğlu’nun genel müdürlüğünü, İmdat Sütlüoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ÇAYKUR’un ortak olduğu ve FETÖ’cü iddiasıyla işten çıkarıldığı Çaytaş adlı firma tarafından karşılandığı bilgisine ulaşıldı.

Çaytaş adlı firma ÇAYKUR’un Çaysan üzerinden ortak olduğu ve didi soğuk çay distribütörlüğü ile Çaykur ürünlerinin satış ve dağıtım organizasyonu ile pazarlama, ihracat, Çayla cafeler, reklam gibi ÇAYKUR’un birçok işlemlerini yürüten şirkettir.

İşte Yavuz Sütlüoğlu’nun verdiği röportajın konu ile ilgili o bölümü:

yavuz-sutluoglu-fetocu-yonetici.jpg