Yeğen Sütlüoğlu’nun Kankisi Daire Başkanı Oldu

Yeğen Sütlüoğlu’nun Kankisi Daire Başkanı Oldu
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu’nun mesai arkadaşı Hamdi Kutlu, Çaykur’da daire başkanlığına atandı.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu'nun Çaykur Pazarlama Dairesinde VHKİ şefi olarak çalıştığı dönemdeki mesai arkadaşı VHKİ memuru Hamdi Kutlu'yu Pazarlama Daire Başkanı olarak atadı.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu’nun Çaytaş Genel Müdürlüğüne atanmasıyla yıldızı parlayan yeğen Sütlüoğlu’nun kankisi Çaykur Pazarlama VHKİ memuru Hamdi Kutlu, Pazarlama Daire Başkanlığına atandı.

Yavuz Sütlüoğlu Çaytaş Genel Müdürlüğüne atanmadan önce Pazarlama Dairesinde Hamdi Kutlu ile birlikte görev yapıyordu.

ÇAYKUR TARİHİNDE VHKİ MEMURLUĞUNDAN DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANAN İLK KİŞİ

Yeğen Yavuz Sütlüoğlu'nun, Çaytaş Genel Müdürü atanmasına rağmen hala daha Çaykur'dan Pazarlama Daire Başkanlığından şef posizyonunda maaş aldığı bilgisine ulaşılırken; Hamdi Kutlu, VHKİ olarak Daire Başkanı atanan Çaykur tarihinde ilk kişi oldu.

Hamdi Kutlu, Çaykur'da kısa bir süre önce yapılan Görevde Yükselme Sınavına (şeflik) katılmadığı gibi sınavı kazanamama endişesi bulunduğundan VHKİ pozisyonundan daire başkanı yapılması Çaykur tarihine geçecek bir uygulama oldu.

Hamdi Kutlu'nun Pazarlama Daire Başkanlığına atanacağı olay53'te aylar öncesinden yer almıştı.