Yemen Kahvesi 53. Şubesini Rize’de Açtı

Yemen Kahvesi 53. Şubesini Rize’de Açtı
Yemen Kahvesi, Rize Deniz Caddesinde kısa bir süre önce hizmete açtığı 53. Şubesinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

İşletmeciliğini iş adamı Zeki Mayi’nin yaptığı Yemen Kahvesi Rize açıldı.

Düzenlenen açılış törenine Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Yemen Kahvesi Rize işletme sahibi iş adamı Zeki Mayi, Yemen Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çilingiroğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasiler, stk temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldığı açılışa ünlü iş adamı Sedat Peker de çelenk gönderdi.

yemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(6).jpg

Açılış töreni öncesi yaptığı konuşmada Yemen Kahvesi’nin Rize’ye kazanç sağlayacak değer katacak bir işletme olduğunu kaydeden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Yemen Kahvesi Rize İşletme Sahibi İş Adamı Zeki Mayi ile Yemen Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çilingiroğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak 53.’sü Rize’de açılan Yemen Kahvesi’nin nice 53’lü şubeler açmasını ve kısa sürede 253. Şubesini de açması dileğinde bulundu.

Karal’ın konuşmasının ardından Karal ve beraberindekiler tarafından açılış kurdelası kesilerek işyerinin resmi açılışı gerçekleştirilmiş oldu.

yemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(5).jpg

Yemen Kahveleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çilingiroğlu ise yaptığı açıklamada, 53. Mağazayı Rize’de kurmaktan mutlu olduklarını kaydederek, Yemen Kahvesi’ni 2 yıl önce Antalya’da kurduklarını ve kuruluşta franceyzır zinciri düşünmediklerini, 1,5 yıldır bayilik verdiklerini ifade etti.

3 mağaza ile Antalya’da başladıktan sonra yoğun talepler olmasına rağmen kurumsal olarak buna hazır olmadıklarından belli bir müddet bayilik vermeyi düşünmediklerini kaydeden Çilingiroğlu, daha sonra yapılan çalışmalar sonrasında bayilikler vermeye başladıklarını ve 1,5 yıldır bayilik verdiklerini söyledi.

53. Bayiliği 53 plakası ile kendisinin de memleketi olan Rize’ye vermekten mutluluk duyduğunu belirten Çilingiroğlu, ilk yurt dışı bayiliğini Viyana’ya verdiklerini Viyana ile bayi sayısını 54’e yükselttiklerini, Kıbrıs’a verilen 2 bayi ile bu sayının 56’ya yükseldiğini kaydederek, “Halkımızın yerli firmalara verdiği desteğe bizler de kaliteden ödün vermeden karşılık verince hem yatırımcılarımız hem bizler hem de müşterilerimiz kazançlı çıktı ve bu sayıya ulaştık. Bayilik için herhangi bir şube sayısı planlamamız bulunmuyor. İzmir’de aldığımız kahveleri Antalya’da kendi fabrikamızda işleyerek bayilerimize aktarıyoruz. Ayrıca Antalya’da kurduğumuz mobilya fabrikası ile de bayilik verdiğimiz müşterilerimizin kuracakları Yemen Kahveleri şubelerinin mobilya ihtiyaçlarını gideriyoruz. 30’a yakın kahve çeşidimiz mevcut olup Dünya’daki tatları takip ettiğimizden çeşitlerimiz her geçen gün artıyor.” diye konuştu.

yemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(7).jpgyemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(2).jpgyemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(3).jpgyemen-kahvesi-53.-subesini-rize’de-acti-(1).jpg