Yeni Bir Sayfa Açacağız

Yeni Bir Sayfa Açacağız
Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp başkan vekili Halim Mete, kazanarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Mete, yaptığı açıklamada, sezon başındaki hedeflerinin çok uzağında kaldıklarını belirterek, ''Ligin bitimine 10 hafta kaldı. Hepsi büyük final niteliğinde. Sezon başındaki hedefin çok gerisinde kalan bir takımız. Yapmamız gereken geçmişten ders alıp önümüze bakmak. Final niteliğindeki maçlarda yara almamak'' dedi.

İlk hedeflerinin yeniden istikrar sağlamak olduğunu ifade eden Mete, ''Alt sıralarda bulunan ve çok ciddi rakibimiz olan Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağımız bu maç hayati derecede önemli. Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Ardından sahamızda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan alacağımız altı puan istikrarı yakalama adına çok önem taşıyor'' diye konuştu.

Öte yandan, Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor karşılaşması için Kayseri'ye gitti. Yeşil-mavili ekipte sarı kart cezalısı olan Hasan Yiğit ile sakatlığı bulunan Diakhate yer almıyor.