Yeni doğmuş bebeğini boğup boğazını kesti, çöpe attı

Yeni doğmuş bebeğini boğup boğazını kesti, çöpe attı
Eşinden bir süredir ayrı yaşayan anaokulu öğretmeni Sezin Z.'nin babasını tam olarak bilmeden dünyaya getirdiği bebeği boğarak öldürdükten sonra çöpe attı.

Kocaeli'de çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu. Boğazında ip izi bulunan bebek, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Yahyakaptan Mahallesi Uluçınar Caddesi'nde çöp konteynerinde kundak yapılmış battaniye gören vatandaşlar, içinde bebek olabileceği endişesiyle durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, çöpten çıkardıkları battaniyeye sarılmış mavi bir poşet içinde birkaç gün önce doğmuş kız bebek olduğunu fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, yaşadığı anlaşılan bebeğe, ilk müdahaleyi yaparak Alikahya'daki İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdü. Boğazında ip izi olduğu belirlenen bebek, burada hayatını kaybetti.

Hastane yetkililerinin verdiği bilgiler ve üzerindeki kıyafetlerden yola çıkan polis ekipleri, bebeğin yılbaşı gecesi İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Sezin Z. (29) tarafından sezaryenle dünyaya getirildiğini belirledi.

Ekipler, Sezin. Z'yi İzmit'teki evinde gözaltına aldı.

DOĞAN BEBEĞİN BABASINI BİLEMEDİĞİ İÇİN

Üç Günlük bebeğin annesi Sezin S.'nin(28) evli olduğu ve 3 yıl öncesinde bir ana okulunda öğretmen olarak çalıştığı belirlendi. Üç yıldır çalışmayan ve bir süredir eşinden ayrı yaşayan Sezin S.'nin ilk ifadesinde, 3 kişiyle ilişki kurduğunu, bebeğin babasının kim olduğunu bilmediğini ve bebeği istemeği için çamaşır ipiyle boğduktan sonra çöp kutusuna attığını söylediği ileri sürüldü.

Bebeğin hastanede yapılacak otopsisi için Cumhuriyet Savcısının beklendiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.