Yeni hoca kim olacak?

Yeni hoca kim olacak?
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Tolunay Kafkas'ın istifası sonrası konuştu.

Spor Toto Spor Lig’e kötü bir başlangıç yapan Gaziantepspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas görevinde ayrıldı. Ligde 4 maçta 4 mağlubiyet alan Gaziantepspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas, kulübüyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

G.Antep'in başına kim geçecek?

Tolunay Kafkas’ın istifası üzerine Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl açıklamalarda bulundu.

ibrahim-kizil-gaziantepspor-kulubu-baskani.jpg

"FUTBOLUN KADERİ DİYELİM"

İbrahim Kızıl, maraton.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Tolunay Hoca’nın istifasından dolayı çok üzgünüm. Kendisi çok değerli bir insandır. Onun gibi bir hocayla çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Kayserispor maçı sonrası da ayrılmak istedi, ancak ben bizzat kendisiyle konuşup ikna etmiştim. Beni sevdiği için görevde kalmıştı. Ama olmayınca olmuyor işte. Futbolun kaderi diyelim.

Sezon başlangıçları sancılı olabilir. Biz de bu süreçten geçiyoruz. Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Biz de Bursaspor'un yaptıklarını gerçekleştirmek istiyoruz.

"YABANCI HOCA VAKİT KAYBI"

Bu takıma layık olan hocayı getireceğim. Benim için önemli olan gelen antrenörün karakteri sağlam, ahlaklı olmasıdır. Yani Gaziantep’e yakışmalı. Sıradan bir hoca düşünmüyoruz. Tolunay Hoca’nın ardından aynı kalitede bir ismi getirmeyi düşünüyoruz.

Yabancı hoca getirerek zaman kaybetmek istemiyoruz. Zaten şu an boşta olan yerli hocaların sayısı sınırlı. Ama bize layık bir hocayla en kısa sürede anlaşıp takımın başına getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.