Yeni Malatyaspor'da, Galibiyet Sevinci Sürüyor

Yeni Malatyaspor'da, Galibiyet Sevinci Sürüyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncusu Aydın Çetin, pozisyon vermeden, gol yemeden galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncusu Aydın Çetin, pozisyon vermeden, gol yemeden galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Erteleme maçında takımının tek golüne imza atan tecrübeli futbolcu, “Gerçekten çok zor bir maçtı. Çünkü bildiğiniz gibi Karadeniz ekipleri biraz sert oynuyor. Ama benim gözümün morardığı pozisyon rakiple ilgili değil, Koray’ın dirseği geldi yüzüme. Sonuçta pozisyon vermeden, gol yemeden galip geldik, bu çok önemli. Bu ligde gol yemezseniz, 1 gol atarsın 3 puan alırsın. Bunun üzerinde daha çok durmamız lazım. Takım halinde daha çok defans yapmaya başladık. Takım halinde oynamaya başladık. Bu da sonuçları getiriyor, 3 maçta 7 puan. İnşallah böyle devam eder. Bir an önce liderliği alırız. Orda da kalırız inşallah. Tek hedefimiz bu. Aydın gol atmış, takım gol yememiş bu önemli değil. Çünkü bir hedef var o da şampiyonluk” dedi.

“TRANSFERE TEKNİK HEYET VE HOCA KARAR VERİR”

Aydın, forvete hattına transfer düşünülmesiyle ilgili kendisinin ne düşündüğü yönünde sorulan soruya, “Bu konuyla ilgili ben bir şey söylemeyeceğim. Çünkü bu teknik heyet ve yönetimin kararı, biz buna karışamayız. Bizim işimiz, görev verildikçe sahada oynamak. İster orta saha olur, ister forvet olur, o hocanın kararı. Ona daha çok hocalar karar verir. Yanımda oynayan oyuncular da yetenekli futbolcular, onlarda forvete destek veriyor. O yüzden bir iyi bir ekip olduk” şeklinde cevap verdi.

“BÖYLE SAHA YAKIŞMIYOR BİZE”

Golcü oyuncu bu haftaki Tokat maçına dair ise şunları söyledi:

“Bizim için her maç önemli. Şampiyonluğa giden yolda içeride fire vermeden devam etmemiz lazım. Bu iç sahadaki Tavşanlı maçıyla başladı, Tokat maçıyla devam edecek inşallah. İçeride maçları kazandıkça, dışarıdan puan getirdikçe bu takım zaten şampiyon olur. Bizim tek sıkıntımız içerideki zemin. Konya’da oynadık, Trabzon’da oynadık zeminler güzeldi. Maalesef sahamızda o zemini bulamıyoruz. O yüzden biraz zorlanıyoruz. Bizim takımımız çok pas yapan teknik bir takım. Böyle saha yakışmıyor bize. Ama olsun iki takım da mücadele ediyor. Biz daha çok mücadele edip kazanacağız.”