Yeni Transferler Rize'de

Yeni Transferler Rize'de
Çaykur Rizespor'un ara transfer döneminin son günlerinde transfer ettiği Hasan Üçüncü, Celil Sağır ve Mustafa Özkan bugün Rize'ye gelerek takıma katıldı.

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Hasan Üçüncü, Celil Sağır ve Mustafa Özkan bugün Rize'ye gelerek takıma katıldılar.

Her üç futbolcu da Rize'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek başarı için Rize'de olduklarını söylediler.

Bank Asya 1. ligde Çaykur Rizespor'un transferin son döneminde renklerine kattığı Mustafa Özkan, Celil Sağır ve Hasan Üçüncü, başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Mustafa Özkan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Rizeli olduğunu belirterek, ''Ailemin doğup büyüdüğü topraklar. Buraya hizmet vereceğim için çok mutluyum. Çok iyi bir yapılanma var. Hedefi olan bir takım. Biz futbolculara düşen sadece başarıyı yakalamak. Çok isteyerek geldiğim, kendi camiam dediğim Rize'de başarıyı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum'' dedi.

Çaykur Rizespor'un çok önemli bir kulüp olduğunu ifade eden Celil Sağır ise ''Çok önemli bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Buraya başarılı olmak için geldim. Ümit Kayıhan hocamızın göreve gelmesi de bizim için son derece olumlu bir gelişme. Kimliği ve kariyeri belli. Birlik olup başarıyı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum'' diye konuştu.

Hasan Üçüncü ise Çaykur Rizespor'un kadro kalitesi olarak çok deneyimli oyunculardan kurulu olduğunu kaydederek, şunları söyledi: ''Birlik ve beraberlik içerisinde Çaykur Rizespor'un başaramayacağı hiçbir şey yok. Çok kaliteli bir ekibiz. Bizim için çok yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde başarının gelmesi için hepimiz tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Taraftarlarımız bu dönemde bizimle olsun. Başarıyı yakalamak için onların desteğine ihtiyacımız var.''