Yeni Yönetim Carvalhal Kararını Verdi

Yeni Yönetim Carvalhal Kararını Verdi
Beşiktaş'ın yeni yönetimi, uzun süredir gündemde olan teknik direktör değişikliği konusuna son noktayı koydu...

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, bir süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Final maçlarında teknik direktör değişikliği olup olmayacağı konusuna son noktayı koydu.

Fikret Orman ve yönetimi yaptıkları durum değerlendirme toplantısında, Carlos Carvalhal'in görevinin başında kalmasına ve 14 Nisan'da başlayacak olan Süper Final maçlarında da Portekizli çalıştırıcı ile devam edilmesine karar verdi. Derbi karnesi kötü olmasına karşın Carlos Carvalhal'in bu karşılaşmalarda takımın teknik direktörü olarak devam edeceği, Süper Final sonuna kadar kesinlikle değişikliğe gidilmeyeceği ifade edildi.

YENİ SEZONA YERLİ HOCA

Ancak Süper Final sonrası, Carlos Carvalhal ile yolların ayrılması ve yerine yerli bir teknik direktörün getirilmesi konusunda da fikir birliği sağlandığı gelen haberler arasında. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bütçede kısıntı yapmayı düşünen ve birçok yıldız futbolcusuyla yollarını ayırmak zorunda kalacak olan siyah-beyazlı yöneticilerin, takımı şartlarda anlaşabileceği yerli bir teknik adama emanet edecekleri öğrenildi.

ALACAĞIM YOKTUR KAĞIDI İMZALATIYOR

Beşiktaş'ta göreve gelir gelmez ekonomik problemlerle uğraşmaya başlayan yeni başkan Fikret Orman, 3 gün önce UEFA'yla yaptığı görüşme sonrası kolları sıvadı. Birkaç gün önce yerli futbolculara, UEFA'nın istediği ve 3 ayda bir imzalatılan "Alacağım yoktur" kağıdını imzalatan Orman, daha önce imzaya yanaşmayan yabancı futbolcuları ikna etmeye çalışıyor.

Kulübün ceza almaması için uğraşan başkan Fikret Orman'ın, siyahbeyazlı futbolcularla bir araya gelerek, yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatacağı ve fedakarlık isteyeceği belirtildi. Orman'ın yabancı oyuncularla yapacağı toplantıda, "Beşiktaş büyük kulüp hiç kimsenin parası kalmaz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizin alacaklarınızı da ödeyeceğiz. Bizi güzel günler bekliyor. Göreve yeni başladık. Bir takım sorunları çözdükten sonra her şey yoluna girecek. Alacaklarınız da en kısa sürede ödenecek. Sizlerden isteğimiz bir süre daha anlayışlı olmanız" diyerek, "Alacağım yoktur" yazılı kağıtları imzalamalarını isteyeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta daha önce Ernst, Hilbert ve Edu alacakları ödenmediği için UEFA'ya başvurmuş, o dönem görevde olan Demirören yönetimi, futbolcuları ikna ederek dilekçelerini geri çekmelerini sağlamıştı.