Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Davut Güloğlu’nun Kuzen Acısı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Davut Güloğlu’nun Kuzen Acısı
Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Rizeli ünlü sanatçı Davut Güloğlu’nun kuzeni tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kültür-sanat danışmanı ve İstanbul 1. Bölge 2. sıra adayı Rizeli ünlü sanatçı Davut Güloğlu’nun amcaoğlu, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi Müdürü Yasin Güloğlu’nun amcası, Şaban ve Mehmet Güloğlu’nun babası İsmail Güloğlu (81), yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklar nedeniyle İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Merhum Güloğlu’nun cenazesi yarın (19 Nisan Çarşamba günü) Öğle Namazını müteakip Rize Merkeze bağlı Güzelköy-Yenigüzelköy Merkez Camiinde kılındıktan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.