Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci: “Rize Yeniden Refah Partimizin Kalesi Olacaktır”

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci: “Rize Yeniden Refah Partimizin Kalesi Olacaktır”
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, ilk seçimde Rize’yi kazanacaklarını belirterek, “Rize’yi bütün çalışmalarda herkesten önde en başarılı, birinci il yapacağız. Bundan böyle Rize Yeniden Refah Partimizin Kalesi olacaktır.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının sandık baş müşahitleri toplantısı Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla kent merkezindeki bir restoranda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, muazzam bir kalabalık ile Rize’de tarihi bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Rize teşkilatları olarak yapacağımız başarılı çalışmalarla bu hayır yarışında Rabbimizin yardımı ve inayetiyle Rize ilimizi bütün çalışmalarda herkesten önde en başarılı, birinci il yapacağız. Bundan böyle Rize Yeniden Refah Partimizin Kalesi olacaktır. Bu ne demek oluyor! Önümüzdeki ilk seçimde Rize’yi alacağız demektir. Rize’yi almak demek tüm Türkiye’yi almak demektir. Bu toplantıdan görülüyor ki bu inanç bu azim ve bu kararlılık Rize teşkilatlarımızda mevcuttur.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşler Başkanlığının sandık baş müşahitleri atanması programı kapsamında belirlemiş olduğu pilot iller arasında Rize’nin de yer aldığını belirten Rize İl Başkanı Zerdeci, “Bugün iktidar partilerin dahi iktidarın vermiş olduğu güçle kuvvetle başaramayacağı bir çalışmayı 6 aylık kısa bir süre içerisinde ilimizdeki sandık baş müşahitlerimizin tamamına yakınını atamasını yaparak gerçekleştirdik. Bu atamasını yaptığımız kadrolarımızla birlikte bu salonda mükemmel bir katılımla büyük bir heyecanla toplanmayı başarmış bulunmaktayız. Bu salonda sadece Rize’nin değil tüm Türkiye’nin ve dünyanın gözü üzerimizde olduğunun bilincindeyiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızla Rize’de bu salonda zafer meşalemizi yakıyoruz. Bu inanç meşalemizin ateşi buradan tüm Türkiye ye yayılacaktır. Önümüzdeki ilk seçimde Yeniden Refah Partimizin kadroları tek başına iktidara gelecektir.” diye konuştu.

Başkan Zerdeci, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın partinin kuruluşundan sonra 4. kez Rize ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Bu programımız Genel Başkanımızın partimizin kuruluşundan sonra Rize ilimize yapmış olduğu 4. Ziyareti oluyor. Bu durum bizleri haliyle onurlandırmıştır. Rizeliler olarak bizler Genel Başkanımızı çok seviyoruz. Kendileri de ilimize yapmış olduğu ziyaretlerle bizlere vermiş olduğu değeri ve önemi göstermektedirler. İnşaallah artık vakit tamamdır diyoruz. Artık çare var, ümit var. Milletimize müjdeler olsun Yeniden Refah geliyor. Artık çözüm var. Çözümsüzlüklerin ve ümitsizliklerin dönemi bitmiştir. Artık hayrın kendisi var, Yeniden Refah Partisi var. Artık Yeniden Refahın vakti gelmiştir. Artık Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri duyuluyor. Artık zaman Yeniden Refah’ın zamanıdır.” şeklinde konuştu.

Zerdeci, konuşmasının son bölümünde ise ‘isimsiz kahramanlar’ olarak belirttiği parti teşkilatlarına teşekkür ederek, “Bu programlarımızın hazırlanmasında modele ve parti çalışmalarımıza uygun sandık baş müşahitlerimizin atama çalışmalarının yapılmasında, gecesiyle gündüzüyle mahalle mahalle, köy köy çalışarak bu salonun dolmasında, bugün bu toplantımızın yapılmasında emeği geçen başta atanmış il ve ilçe sorumlularımız, ilçe başkanlarımız olmak üzere, topyekün her biri seferber olup bir il sorumlusu gibi çalışan il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, isimsiz kahramanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her birini tek tek kucaklıyor, bağrıma basıyorum” ifadelerini kullandı.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-001.jpg