Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci'den Ankara'ya Davetiniz Var!

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci'den Ankara'ya Davetiniz Var!
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 17 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek Yeniden Refah Partisi Büyük Olağan Kongresi için tüm vatandaşlara davette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Yeniden Refah Partisi’nin Büyük Olağan Kongresinin 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00'da Ankara Arena Stadında gerçekleştirileceğini belirterek, kongreye katılmak isteyen hemşehrileri için Rize’den otobüsler kaldıracaklarını kaydetti.

Rize İl Başkanı Zerdeci, Yeniden Refah Partisi’nin kurulduğu 23 Kasım 2018'den bu yana aşk, inanç ve gayretle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydederek, “Gerek il ve ilçe teşkilatlarımızın kurulması aşamasında, gerekse de il ve ilçelerimizin olağan kongrelerini gerçekleştirdiğimiz süreçte hemşehrilerimizin gösterdiği büyük teveccüh ve destek için candan teşekkürlerimizi sunarız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ilk günden itibaren yapılan doğru işleri tebrik ettik. Bu doğru işleri yapanlara teşekkür ettik. Gördüğümüz eksikler konusunda ilgilileri uyardık. Yapılan yanlışlarla ilgili olarak da çözüm önerimizi, alternatifleri ortaya koyarak iyi niyetli ve yapıcı bir muhalefet sergiledik.” dedi.

Zerdeci, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Yeniden Refah Partisi olarak; eğitim sistemimizin ‘bilimsel ve teknik kalitesi yüksek’, aynı zamanda ‘ahlaki ve manevi kalitesi yüksek’ nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması için... Adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için… Ülkemizde ‘borç-faiz-beton-çimento ekonomisi’ yerine, ‘üretim-istihdam-ihracat ekonomisi’ni hakim kılmak için Borca esir olmadan, Ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak 'Üreten Türkiye'yi kurmak için... Üreteceğimiz katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi ve ihracatı ile elde edilecek gelirin tüm topluma adil olarak dağıtılmasını sağlamak için... İslam Birliği ekseninde ve tüm ezilen ülkelerin katkısıyla oluşturulacak yeni ve adil bir Dünya ile başta milletimiz olmak üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz.”

mehmet-akif-zerdeci-001.jpg

'Burada Gelecek Var' sloganı ile 1. Büyük Olağan Kongreyi gerçekleştireceklerini ve Rize’den kongreye katılım sağlayacak hemşehrileri için otobüs kaldıracaklarını ifade eden İl Başkanı Zerdeci, “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak Yeniden Refah Partisi olarak 17 Kasım 2019 Pazar günü 1. Olağan Büyük Kongre'mizi 'Burada Gelecek Var' sloganı ile gerçekleştireceğiz.

Ankara'nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara (Arena ) Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongremize tüm halkımızı ve siz şehrimizin kıymetli basın mensuplarını davet ediyoruz. Kongremize katılmak isteyen hemşehrilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır. Hemşehrilerimiz Her türlü bilgi ve irtibat için: 0 541 855 53 53 nolu telefonu arayabilirler.

Yaşanabilir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için, Yeni ve Adil Bir Dünya için, Burada Huzur, Burada Adalet, Burada Bereket, Burada Refah Var... Turkiye'miz ve Milletimiz için #BuradaGelecekVar Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi 17 Kasım 2019 Pazar Saat: 09.00 Ankara ( Arena ) Spor Salonu” şeklinde konuştu.