Yeniden Refah Partisi Rize'den Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Rize'den Huzurevi Sakinlerine Ziyaret
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı teşkilat mensupları, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri huzurevi sakinlerinin gönüllerine dokundu.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı heyeti, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevinde hayatlarını sürdüren yaşlılara yakın ilgi gösterdi ve huzurevi sakinlerine karanfil hediye ederek haftalarını kutladı. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını huzurevi sakinleri ile paylaşan Yeniden Refah Partisi heyeti yaşlıların yüzünde tebessüm oldu.

İl Başkan Yardımcıları STK‘lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Meral, AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muharrem Papaker, Fındıklı İlçe Başkanı Akman Uzuner, İlçe Kadın Kolları ile İl ve İlçe Genclik Kolları üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette, yaşlıların Türk örf ve ananelerinde, gelenek ve göreneklerimizde, İslami aile yapısı içinde ne kadar önemli oldukları vurgulandı. Heyet, ayrıca, huzurevi sakinlerinin sorunlarını, beklentilerini dinleyerek huzurevi sakinleriyle samimi ve sıcak sohbetlerde bulundular.

STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M. Bedri Meral, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip hal hatırlarını sorduk. Onların hayır dualarını almaya çalıştık. Ziyaretlerini ettiğimiz değerli büyüklerimiz bizleri aralarında görmekten çok mutlu olduklarını söylemeleri ve sağlık durumlarının, moral motivasyonların iyi olduklarını görmemiz bizleri haliyle memnun etmiştir. Teşkilat olarak her zaman büyüklerimizin yanında olmak için gayret gösteriyoruz .

Yaşlılarımız yılın sadece bir haftası yada bir günü değil, her gün başımızın tacıdır. İnancımızdan gelen gelenek göreneklerimizde yer alan yaşlıya saygı ve hürmet de bunun en büyük göstergesidir. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-1.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-3.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-6.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-8.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-7.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-teskilat-mensuplari-18-24-mart-yaslilara-saygi-haftasi-dolayisiyla-ziyaret-ettikleri-huzurevi-sakinlerinin-gonullerine-dokundu-5.jpg