Yeniden Refah Rize, Erbakan Hoca İçin Mevlid Okuttu

Yeniden Refah Rize, Erbakan Hoca İçin Mevlid Okuttu
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığınca Milli Görüş Hareketi'nin lideri, 54. hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için vefatının 12. yılında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

27 Şubat 2011'de vefat eden Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinin "Erbakan Hoca"sı merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının üzerinden 12 yıl geçti. Erbakan'ın vefatının 12. yılında Yeniden Refah Partisi Rize İl Teşkilatı tarafından Şeyh Camiinde mevlit okutuldu.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz siyasi tarihine damgasını vurmuş, her kesimden insanın sevgi ve saygısını kazanmış, eski Başbakanlarımızdan Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 12. sene-i devriyesinde, Yeniden Refah Partisi Rize İl teşkilatı olarak Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutularak Merhum Erbakan Hocamız dualarla yad edilmiştir. ‘Bir çiçek ile bahar olmaz ama her bahar bir çiçek ile başlar.’ sözü ile tek başına girmiş olduğu siyasi mücadelede bir çiçek olarak ülkemize bahar havası yaşatan Merhum Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz.” dedi.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginca-milli-gorus-hareketinin-lideri-54-hukumetin-basbakani-merhum-prof-dr-necmettin-erbakan-icin-vefatinin-12-yilinda-mevlid-i-serif-programi-duzenlendi-5.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginca-milli-gorus-hareketinin-lideri-54-hukumetin-basbakani-merhum-prof-dr-necmettin-erbakan-icin-vefatinin-12-yilinda-mevlid-i-serif-programi-duzenlendi-2-001.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginca-milli-gorus-hareketinin-lideri-54-hukumetin-basbakani-merhum-prof-dr-necmettin-erbakan-icin-vefatinin-12-yilinda-mevlid-i-serif-programi-duzenlendi-3-002.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginca-milli-gorus-hareketinin-lideri-54-hukumetin-basbakani-merhum-prof-dr-necmettin-erbakan-icin-vefatinin-12-yilinda-mevlid-i-serif-programi-duzenlendi-4-002.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginca-milli-gorus-hareketinin-lideri-54-hukumetin-basbakani-merhum-prof-dr-necmettin-erbakan-icin-vefatinin-12-yilinda-mevlid-i-serif-programi-duzenlendi-1-002.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum