Yeniden Refah Rize Milletvekili Adayı Zerdeci: "Sanayi Esnafı Taşınmak İstemiyor"

Yeniden Refah Rize Milletvekili Adayı Zerdeci: "Sanayi Esnafı Taşınmak İstemiyor"
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, Engindere’deki sanayi esnafının mağduriyet yaşayacağı gerekçesiyle Çiftekavak‘ta yapılan yeni sanayi sitesine taşınmak istemediklerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla kentte seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Engindere mahallesindeki sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelen milletvekili adayları esnafları tek tek ziyaret ederek milletvekilliği seçimi için Yeniden Refah Partisine destek istedi.

Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, sanayi sitesi esnafının mevcut yerinden Çiftekavak mevkiine taşınmak istemediğini belirterek, '' Yeni Sanayi alanı olarak gösterilen Çiftekavak Mevkii’nin uzak olması, müşteri ve ticari değer kaybına neden olacağını söyleyen esnaflar, bu karardan bir an önce vazgeçilmesini istiyorlar.'' dedi

Sanayi esnafının zor durumda bırakıldığını kaydeden Zerdeci, ''Sanayi esnafı zor durumda bırakılıyor. Yıllardır bu dükkanlarda iş yapılıyor, çalışılıyor. Yeniden Refah Partisi olarak, esnaflarımızın yanında olacağımızı, olayı yakından takip edeceğimizi binlerce kişinin ekmek yediği, Rize ekonomisinin bel kemiği sanayi esnafımıza sahip çıkacağımızı ifade etmek istiyoruz. İnşallah bu seçimde Yeniden Refah Partisi olarak meclise gireceğiz, Yaşanabilir bir Türkiye’yi Yeniden Büyük Türkiye’yi yeni ve adil bir Dünyayı milletimizle birlikte kuracağız.'' diye konuştu

Milletvekili adaylarına ziyaretlerinde Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanvekili Bayram Yolgider, Merkez İlçe Başkanı Seyfullah Özçelik ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-8.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-9.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-10.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-11.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-12.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-13.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-14.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-15.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-16.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-1.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-2.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-3.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-4.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-5.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-6.jpg

milletvekili-adayi-zerdeci-sanayi-esnafi-tasinmak-istemiyor-7.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum