Yeniden Refah Rize'de 30 Yıl Sonra Milli Görüş Belediyeciliğini Hedefliyor

Yeniden Refah Rize'de 30 Yıl Sonra Milli Görüş Belediyeciliğini Hedefliyor
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, yerel seçimlerle alakalı yaptığı açıklamada, partinin Rize'de 30 yıl sonra yeniden büyük bir başarıya imza atmayı hedeflediğini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerinde Rize'de büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor. Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, Şevki Yılmaz’ın belediye başkanı seçildiği ve Rize’yi Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırdığı 27 Mart 1994 mahalli idareler seçimlerinden 30 yıl sonra bir kez daha Rize Belediyesinde Milli Görüş Belediyeciliğini hakim kılmak için kolları sıvadı. Bu doğrultuda, parti yönetimi ve il teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarına devam ediyor. İl Başkanı Zerdeci, Türkiye'nin ve Rize'nin sorunlarına çözüm üretecek projelerini esnaf ve vatandaşlarla paylaştıkları ziyaretlerde, "94 ruhunu, efsane Milli Görüş Belediyeciliğini, 30 sene sonra yeniden Rize'mize kavuşturmak için kolları sıvadık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf ve vatandaşlardan aldığımız yoğun ilgi, bizi bu hedefimize daha da yaklaştırıyor. İnşallah, Rize'de Yeniden Refah Partisi iktidar olacak ve Rize'ye hak ettiği hizmetler verilecek." dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Samet Şişman, Merkez İlçe Başkanı Seyfullah Özçelik, Rize İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kent merkezinde Atatürk Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

Zerdeci, Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikleri ziyarette yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partisi, 'Milli Görüş, Meclis'e' mottosu ile çalışmalara başladığımız genel seçimlerden 5 milletvekilimizi çıkartarak Meclis'te temsil hakkını elimize almış bulunmaktayız. 5 milletvekili ile diğer siyasi partilerin dile getirmediği ülke sorunlarını yapıcı siyaset ile masaya koyarak etkin çözümler üretmek için çalışmalarımızı verimli olarak gerçekleştirmekteyiz. Bu çalışmaların neticesi ise sahada gözlemlenmekte ve partiye olan ilgi ve teveccüh her geçen gün artmaktadır. Son iki ay boyunca Türkiye genelinde üye sayısında en fazla artış olan 1. parti olmanın sevincini yaşıyoruz. Yerel seçim aday adaylıkları başvuru sürecimiz devam etmektedir. 94 ruhunu, efsane Milli Görüş Belediyeciliğini, 30 sene sonra yeniden Rize'mize kavuşturmak için kolları sıvadık." dedi.

Ziyaret sırasında esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören heyet, programın sonunda ciddi bir üye kaydı yaptıklarını dile getirdi.

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-1.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-2.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-3.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-4.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-5.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-6.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-7.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-8.jpg

yeniden-refah-partisi-rizede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-geldi-9.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum