Yeniden Refah Rize‘de Ramazan Buluşmaları ile Vatandaşlarla Bir Arada

Yeniden Refah Rize‘de Ramazan Buluşmaları ile Vatandaşlarla Bir Arada
Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan Ramazan Buluşmaları programı kapsamında Rize İl Teşkilatı Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının ardından tüm ilçelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK Üyesi Samet Şişman, il başkan yardımcıları, Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Çayeli ilçesi Büyükköy ve Madenli beldelerinde yapılan ziyaretlerde teravih namazı sonrası çay sohbetleri yapıldı. Programa vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken ziyaretlerin devamlılığı talebi parti yöneticilerine iletildi.

Genel Başkan Yardımcısı Çolak, vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği konuşmalarda parti programlarından bahsederek iktidara geldiklerinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan beyin öncülüğünde uygulamaya konulacak kaynak paketleri ve bu paketlerden elde edilecek gelirin yatırımlara dönüştürülerek işçinin, memurun, emeklinin, çifçinin dar gelirlinin aynen 54. Erbakan hükümetinde olduğu gibi tekrar tarihin en yüksek maaş zamlarıyla, taban fiyatı artışlarıyla gelirlerin nasıl yükselteceklerinin bilgisini paylaştı.

Çolak, yapılan ziyaretlerin veriminden ve olumlu geri dönüşlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Ziyaretlerimizin devamlılığı, partimize teveccühü arttırmaktadır. Bizler kendini ifade etmekle yetinen bir siyasi parti olmakla yetinmeyen sadece sorunları konuşan değil sürekli proje üreten, sorunları çözüme kavuşturan bir felsefe ile hareket etmekteyiz. Mevcut siyasi partilerden bizi ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi budur.” dedi.

yeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-1.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-2.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-4.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-5.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-6.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-3.jpgyeniden-refah-rizede-ramazan-bulusmalari-ile-vatandaslarla-bir-arada-7.jpg