Yerel Seçimler Rize'de TÜMSİAD ile MÜSİAD'ı Buluşturdu

Yerel Seçimler Rize'de TÜMSİAD ile MÜSİAD'ı Buluşturdu
TÜMSİAD Rize Şubesi ile MÜSİAD Rize Şubesinin buluşmasında konu yerel seçimlerdi.

TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdülbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Rize Şubesine ziyarette bulundu. Başkan Dabak, TÜMSİAD heyetiyle gündemle ilgili olarak önümüzdeki yıl yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri, Demokrasi Paketi, Rize ile ilgili olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüşlerde bulundu.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Uzun, Salih Serdar, Mevlana Karali, Murat Sadettin Türüt, Coşkun Yeğen, Yusuf Akgün, Süleyman Öksüz, Osman Köseoğlu İl Genel Sekreteri Ali Öksüz ile birlikte MÜSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dabak’ı makamında ziyarette bulundu.

MÜSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD olarak yapmış oldukları faaliyetleri TÜMSİAD ekibiyle paylaşarak bundan sonraki çalışmalarını aynı şekilde devam ettireceklerini dile getirdi. 

tumsiad-rize-subesinden-musiad-rize-subesine-ziyaret-2.jpg

TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil, yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili olarak MÜSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dabak ve ekibine açıklamalarda bulundu.

Başkan Fil TÜMSİAD olarak eğitime önem verdiklerini dile getirerek "Üyelerimizin gelişimi ve kalkınması ayrıca kurumsallaşması için gerekli ve ihtiyaç gördüğümüz eğitimleri belirli periyotlarla gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bizler TÜMSİAD olarak geçen yıl 35 eğitim programı gerçekleştirdik. Bu yıl ise 2013 yılının eylül ayına kadar 26 eğitim programı gerçekleştirdik. Ayrıca 2010 yılından itibaren gerçekleşen AB Kobi Haftası Etkinlikleri kapsamında 2010, 2011 ve 2012 yıllarında birinciliği elde eden TÜMSİAD 2013 yılında da birinciliği hedeflemektedir. Bunun yanında 2013 yılı içerisinde Ekim ayı içerisinde dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile ilimizde yeni girişimciler kazandırmanın arzusu içerisindeyiz." diye konuştu.

tumsiad-rize-subesinden-musiad-rize-subesine-ziyaret-3.jpg

Başkan Fil, konuşmasının devamında ise şunları kaydetti: TÜMSİAD ailesi olarak üyelerimize gerekli konularda yardımcı olmayı ve sektörü ile ilgili gelişmelerine katkı sağlamayı çok istiyoruz. Bir üyemiz ne kadar büyürse sonuçta ilimiz ve ülkemizde aynı şekilde büyüyecektir. Bunlar bir zincirin halkaları şeklinde olup bu halkaları sağlamlaştırmamız gerekir. Bunun içinde TÜMSİAD olarak bize düşen bir görev varsa bunu yerin getirmeye hazırız. Bizler bulunmuş olduğumuz görev ve makam itibariyle sorumluluğumuzun bilincinde olarak bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Başta üyelerimiz ve ilimizdeki sorunlarla ilgili olarak ekibimizle birlikte çalışmalar da bulunuyoruz. Bu konularda ilimizdeki mevcut odalar, Sivil Toplum Kuruluşları gibi kurumların ortak bir çatı altında bu sorunlara daha iyi bir çözüm bulabileceğine inanıyoruz.

tumsiad-rize-subesinden-musiad-rize-subesine-ziyaret-4.jpg