Yeşil Doğa Koleji Törenle Açıldı

Yeşil Doğa Koleji Törenle Açıldı
Rize'de çalışan anne babaların çocuğumu kime emanet edeceğim sorununu asgariye indirecek Yeşil Doğa Koleji törenle hizmete açıldı.

Rize Merkez Erzurum Caddesi Pehlivantaşı Mahallesi yolu üzerinde yapılan açılış törenine; Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İl Müftü Yardımcısı Rüstem Can, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, İsmail Soba ve Mustafa Altay, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

yesil-doga-koleji-acildi-1.jpg

Kurucu Müdürlüğünü Hamza Meral’in, Müdürlüğünü ise Nezihe Aksoy’un yaptığı 100 çocuk kapasiteli Yeşil Doğa Koleji’nin açılış töreni öncesi Rize Milletvekili Hasan Karal, işyerinin Rize’ye ve sahiplerine hayırlar getirmesini dileyerek, yaptığı konuşmada, “Rize’de eksikliği hissedilen konularda özel müteşibbislerin bu eksiklikleri giderme yönünde açmış oldukları bu ve benzeri işyerlerinin ilimize hayırlar getirmesini dilerim. Çalışan anne babaların çocuklarını güvenle teslim edebileceklerine inandığım bu mekanda yarınlarımızın geleceği olan minik çocukların da en güzel bir şekilde eğitim göreceklerine inanıyorum. İşyerinin ilimize ve sahiplerine hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

yesil-doga-koleji-acildi-2.jpg

Yeşil Doğa Koleji Kurucu Müdürü Hamza Meral yaptığı konuşmada, açılış törenine gelerek kendilerini onurlandıran milletvekili, belediye başkanları, il başkanı ve tüm  davetlilere teşekkür etti.

hamza-meral.20141208185225.jpgMeral, Rize'ye kazandırdıkları bu okulun vereceği eğitimle ve profesyonel kadrosuyla belkide geleceğin doktorlarını, mimarlarını, mühendislerini ve öğretmenlerini ama daha da önemlisi vatanımıza milletimize yararlı birer birer yetiştireceklerini ifade etti.

Meral amaçlarının, geleceğimizin yarınları olan minik yavrularımıza güvenli ve sıcak bir ortamda, zengin bir eğitimin yanısıra, çeşitli zeka ve yeteneklerin gelişimini sağlayan branş derslerinin; bale, jimnastik, folklor, tiyatro, müzikal, resim, satranç alanlarında uzman öğretmenler tarafından eğitim vermek olduğunu belirtti.

yesil-doga-koleji-acildi-12.jpg

Açılış konuşmasının ardından yapılan dua ile birlikte Yeşil Doğa Koleji, birlikte kesilen kurdela ile hizmet açıldı. Kurdela kesiminin ardından ise ziyaretçiler hijyen kurallarına uyarak giydikleri galoşlarla birlikte mekanı gezdi.

yesil-doga-koleji-acildi-13.jpg

 

yesil-doga-koleji-acildi-3.jpg

Yeşil Doğa Koleji ile  0464. 222 0 555 ve 0533 211 62 11 numaralı telefonlardan irtibata geçebilirsiniz.

yesil-doga-koleji-acildi-4.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-5.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-6.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-7.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-9.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-10.jpg

03.20141208185749.jpg

02.20141208185804.jpg

04.20141208185815.jpg

yesil-doga-koleji-acildi-8.jpg

yesil-doga-koleji-rize.jpg