Yeşilay Rize’den Hasta Çocuklara Moral Ziyareti

Yeşilay Rize’den Hasta Çocuklara Moral Ziyareti
Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, kentte hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisini ziyaret etti. Rize Devlet Hastanesinde hizmetine devam eden serviste Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yasin Yıldız eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde minik kalplere geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar temennisinde bulunan Beşikçi ve yönetim kurulu üyeleri, çocuklara Yeşilay'ın çeşitli hediyelerini takdim ederek Yeşilay rozeti taktı.

Ziyaretlerin belirlenen programlar dahilinde devam edeceği ve minik kalplerde küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar oluşturmak istendiği belirtildi.

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-8.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-1.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-3.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-5.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-6.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-4.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-7.jpg

yesilay-rizeden-hasta-cocuklara-moral-ziyareti-2.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.