Yeşilçavdar'dan İnsan Tanıma Sanatı Semineri

Yeşilçavdar'dan İnsan Tanıma Sanatı Semineri
Rizeliler hangi kişilik tipine girdiğini Tümsiad Rize Şubesi’nin düzenlediği Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar tarafından verilen ‘İnsan Tanıma Sanatı’ semineri ile fark etti.

Tümsiad Rize Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Tümsiad Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Rize Kuyumcular Derneği (RİKUD) Başkanı Abdurrahman Serdar, Rize Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hasbi Koca, Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-1.jpg

Seminerde TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, açılış konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında bilgiler vererek eğitime olan desteklerinin süreceğini belirtti. Fil daha sonra sözü eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar’a bıraktı ve Rizeliler, Yeşilçavdar’ın sıra dışı standup tadında ‘İnsan Tanıma Sanatı’ konulu seminerinde, hangi kişilik tipine girdiğini fark etti.

abdulbaki-fil.20121122103047.jpg

Tümsiad Rize Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde Onur Yeşilçavdar, salonu dolduranlara hoş diyaloglar yaşatarak, insanın kendini, eşini ve çocuklarını daha iyi tanımaya yönelik bilgiler aktardı. Bazı katılımcılarla direkt kişilik belirlemesi yaparak güçlü ve zayıf yönleri belirlemesi ilgi çekti.

onur-yesilcavdar.20121122103132.jpg

“Kişinin özel ve iş yaşantısında başarılı ve mutlu olabilmesi için ilk adımın kişinin kendisini derinlemesine tanımak ve kişiliği hakkında detaylı bilgi sahibi olmasıdır.” açıklamasında bulunan Yeşilçavdar, “Bu seminer, kişinin kendisinin güçlü yönlerini keşfetmesini ve zayıf yönlerini fark etmesini sağlayacaktır. Bu seminer ile ailenizi ve çocuğunuzu tanıma formülünü vereceğiz. Kişinin kendi güçlü ve zayıf yönlerini bilmesi kadar önemli olan başka bir konu ise çocuklarımızın kariyer planlarını yaparken onların hangi kişilik tipine girdiğini öğrenmek önemli bir bilimsel araştırma metodudur. Seminer sonunda kendimizin, ailemizin ve çocuklarımızın hangi kişilik tipine girdiğini ve o kişilik tipinin özelliklerini öğrenme ve anlama imkânı doğacaktır. Bu seminer sonunda kendimiz, eşimiz ve çocuklarımız hakkında bilimsel bir teknikle yeniden analiz ederek daha iyi tanıma ve değerlendirme fırsatı bulacağız” dedi.

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-7.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-20.jpg

“Hayatın anlamı kuru ve renksiz başarılarda değildir. Hayatın anlamı; kazanabildiğin değerleri paylaşabildiğin anlarda saklıdır” ifadesinde bulunan Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar’ın “İnsan Tanıma Sanatı” adlı semineri 2 saat sürerken Yeşilçavdar seminerde, geliştirilmesi gereken kişilik yönlerine değindi. Seminer sonunda ise katılan konuklara balon dağıtılırken; salonu dolduranlar hep birlikte söyledikleri, “Durma düşersin, daha iyisi gelirse gidersin” sloganı ile balonları patlattılar.

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-2.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-3.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-4.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-5.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-6.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-8.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-9.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-21.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-10.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-11.jpg

onur-yesilcavdar-rize-tumsiadin-insan-tanima-sanati-seminerinde-12.jpg