Yeterli Sayıda Başvuru Olmayınca Çay Eksperleri Kuraya Girmeden ÇAYKUR’da İşe Girmeye Hak Kazandı

Yeterli Sayıda Başvuru Olmayınca Çay Eksperleri Kuraya Girmeden ÇAYKUR’da İşe Girmeye Hak Kazandı
ÇAYKUR’un 85 çay eksperi alımına yeterli sayıda başvuru olmayınca çay eksperleri kuraya girmeden ÇAYKUR’da işe girmeye hak kazandı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1365 mevsimlik işçi alımı kapsamında 85 çay eksperi alımı gerçekleştirecekti. Ancak başvuru sayısı 85’ten az olunca başvuruda bulunan ve şartları taşıyan tüm çay eksperi adayları kuraya girmeden işe girmeye hak kazandı.

ÇAYKUR’un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerindeki fabrikalarında istihdam etmek üzere alımını gerçekleştireceği 1365 mevsimlik işçiden 85’i Rize, Artvin ve Trabzon’da çay eksperi olarak görev alacaktı. Başvuruların sona ermesiyle birlikte 3 ildeki çay eksperi alımına toplam başvuru sayısının 75 olarak gerçekleşmesi nedeniyle çay eksperi başvurusunda bulunan ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar 14 Nisan 2023 Cuma günü yapılacak noter kurası çekilişine katılmadan ÇAYKUR’da çay eksperi olarak istihdam edilmeye hak kazandı.

Rize’de alınacak 58 çay eksperi kadrosuna 61, Trabzon’daki 12 çay eksperi alımına 7, Artvin’deki 15 çay eksperi alımına ise 7 kişi başvuruda bulunmuştu.

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-002.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum