Yetimoğlu Hukuk Bürosu Rize’de Açıldı

Yetimoğlu Hukuk Bürosu Rize’de Açıldı
Rize’de Avukat Beyza Yetimoğlu’na ait Yetimoğlu Hukuk Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Av. Şakir Karabacak’ın yanında stajını başarıyla tamamladıktan sonra avukatlık mesleğine ilk adımı atan Rize Barosu Avukatlarından Beyza Yetimoğlu’na ait Yetimoğlu Hukuk Bürosu, Tevfik İleri Caddesi Meteler İşhanı Kat:2’de davetlilerin katılımıyla düzenlenen törenle hizmete girdi.

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe’nin açılış kurdelasını kestikten sonra hizmete giren avukatlık bürosunun açılış törenine, Baro Başkanı Av. Peçe’nin yanı sıra Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, meslektaşları ve davetliler katılarak bu mutlu gününde Av. Yetimoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Baro Başkanı Av. Peçe, kurdela kesimi öncesi yaptığı konuşmada Av. Beyza Yetimoğlu’na çıktığı yolda başarılar dileyerek, Av. Yetimoğlu’nun meslek kurallarına riayet edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Açılışını gerçekleştirdikleri hukuk bürosunun hayırlı olması dileyen Av. Peçe, “Avukatlık cüppesini kutsallığına yakışır şekilde taşıyacağından hiç şüphe duymadığım genç meslektaşımıza doğruluktan, dürüstlükten ayrılmamasını temenni ederken bir kez daha hukuk bürosunun kendisine ve Rizemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

yetimoglu-hukuk-burosu-rizede-acildi-1.jpgyetimoglu-hukuk-burosu-rizede-acildi-2.jpgyetimoglu-hukuk-burosu-rizede-acildi-3.jpg