Yetiş 12. Adam Yetiş Rize Şehir Stadı Sizi Bekliyor

Yetiş 12. Adam Yetiş Rize Şehir Stadı Sizi Bekliyor
Bank Asya 1. Ligde bugün Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor evinde Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Bank Asya 1. Ligin 32. haftasında ligde adını ilk iki arasına yazdırarak Süper Lige yükselmek isteyen Çaykur Rizespor, bugün evinde kümede kalma mücadelesi veren komşu takım Giresunspor'u konuk edecek.

Rize Yeni Şehir Stadı'nda 14.00'te başlayacak ve Aytekin Durmaz'ın yöneteceği karşılaşmada Çaykur Rizespor'un en büyük kozu seyircisi olacak. Ligde son üç haftaya girilirken son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerin yanısıra rakiplerin de puan kaybı yaşamasıyla Süper Lig iddiasını güçlendiren Çaykur Rizespor'da bugünkü Giresunspor karşılaşmasına ligde bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda Rize Şehir Stadı'nı dolduramayan Yeşil Mavili sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi ve ilk defa Rize Yeni Şehir Stadını doldurması bekleniyor.

RİZESPOR'DA EKSİK YOK

Geçen hafta İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında cezası nedeniyle oynayamayan Jallow ile sakatlıkları dolayısıyla İstanbul deplasmanında forma giyemeyen Kaleci Ramazan ile Cenk Ahmet'in sakatlıklarının geçmesi dolayısıyla Giresunspor karşısında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

TRT AVAZ'DAN CANLI YAYIN

Çaykur Rizespor ile Giresunspor'u karşı karşıya getirecek bugünkü karşılaşma saat:14.00'dan itibaren TRT Avaz'dan canlı yayınlanacak.

RİZESPOR'A DESTEK OLURKEN KÖSTEK OLMAYALIM... TAŞKINLIK YADA OLAY OLURSA SON MAÇ SEYİRCİSİZ OLABİLİR

Çaykur Rizespor'un Giresunspor karşısında alacağı 3 puan temsilcimizi bir basamak daha Süper Lige yaklaştıracağından skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca taraftarımıza büyük iş düşüyor. Giresunspor karşılaşmasında Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Çaykur Rizesporumuza zarar gelmemesi için taraftarımızın herhangi bir olay yada taşkınlığa sebebiyet vermemesi gerekiyor. Zira Rize'de oynayacağımız ligin son maçı olan Akhisar Belediye ve Gençlik Spor karşılaşması belkide temsilcimiz için şampiyonluk maçı olacağından bu maçta da taraftarımızın Çaykur Rizesporumuzun yanında olması gerekiyor. Giresunspor karşılaşmasında taraftarımız herhangi bir olaya yada taşkınlığa neden olursa son maçı seyircisiz oynamak zorunda kalabiliriz. Lütfen bugün Giresunspor karşısında Rizesporumuz için destekte bulunalım ve en ufak bir taşkınlık yada olaylara sebep olmayalım. Çünkü başka Rizespor yok ve bugün Rizespor'un sizlere ihtiyacı var.

Ligde dün oynanan ve Kartalspor'un 2-1 kazandığı Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması dışında kalan tüm maçlar bugün oynanacak. İşte bugünün programı:

14.00 Çaykur Rizespor - Giresunspor : TRT AVAZ - CANLI

14.00 Bucaspor - Göztepe

14.00 Denizlispor - Akhisar Belediye ve Gençlikspor : TRT 6 - CANLI

14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor - Elazığspor : TRT 3 SPOR - CANLI

14.00 Konyaspor - Adanaspor : TRT ANADOLU - CANLI

14.00 Karşıyaka - Boluspor

14.00 Kasımpaşa - K. Erciyesspor

17.00 Sakaryaspor - İ. Güngörenspor : TRT 1 - CANLI

PUAN DURUMU

1.20120429001920.jpg