Ygs'nin Rize Birincisi Şahika'dan

Ygs'nin Rize Birincisi Şahika'dan
Şahika Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Şahika Fen Lisesi öğrencilerinden M. Çağrı Duysak, YGS’de tüm puan türlerinde Rize il birincisi oldu.

Okul Müdürü İlhami Dülgeroğlu, yaptığı açıklamada, 12. sınıf öğrencilerinden M. Çağrı Duysak’ın, yapılan YGS’de büyük başarı sergilediğini ifade ederek, “Öğrencimiz YGS 1 puan türünde Türkiye geneli 332., YGS 2 puan türünde Türkiye geneli 440., YGS 3 puan türünde Türkiye geneli 522., YGS 4 puan türünde Türkiye geneli 427., YGS 5 puan türünde Türkiye geneli 422. ve YGS 6 puan türünde Türkiye geneli 432. olarak büyük bir başarıya imza attı. 6 puan türünde de il birincisi oldu.” dedi.

Kurum olarak gerçekleştirdikleri disiplinli çalışmalar sonucu başarılı olduklarına işaret eden Dülgeroğlu, “YGS’de ayrıca 5 öğrencimiz Türkiye genelinde ilk 5 bine girerek 23 derece elde ederken, 13 öğrencimiz de ilk 10 bine girerek 50 derece elde etti. Gayretleri ve başarılarından dolayı başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere bütün son sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca, fedakar çalışmaları ile bu başarının elde edilmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimize, bu öğrencileri yetiştiren kıymetli velilerimize ve bize güvenerek 20 yıldır çocuklarını emanet eden Rize halkına çok teşekkür ederiz.” diye ifade etti.