Yılın Golü Fenerbahçeli Stoch'tan!

Yılın Golü Fenerbahçeli Stoch'tan!
2012 FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü'nü, Gençlerbirliği'ne attığı gol ile Fenerbahçeli Miroslav Stoch kazandı.

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, 2012 Puskas Yılın Golü Ödülü'nün sahibi oldu. Stoch, 3 Mart'ta Gençlerbirliği'ne attığı gol ile en iyi gol ödülünü kazanmış oldu.

FALCAO VE NEYMAR'I GEÇTİ

FIFA tarafından efsanevi Macar futbolcu Ferenc Puskas'ın anısına 2009'dan beri düzenlenen "En iyi gol" ödülünün sahibi Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch oldu. Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, tüm dünyada yapılan oylamalar sonunda finale kalmıştı.

Athletico Madrid'de oynayan Kolombiyalı Radamel Falcao ve Santos forması giyen Brezilyalı Neymar ile ödül için yarışan Stoch, kazandığı Puscas ödülü sonrası bir de teşekkür konuşması yaptı.

Miroslav Stoch şöyle konuştu:

İyi akşamlar. Bana oy veren herkese teşekkürlerimi sunarım. Bu akşam burada olmak benim için çok önemli. Ailem de burada. Ülkem ve takımım Fenerbahçe'ye bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

ÖDÜLÜ, GENÇLERBİRLİĞİ'NE ATTIĞI GOL İLE KAZANDI

Geçen sezon Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni Kadıköy'de 6-1 yendiği karşılaşmada Miroslav Stoch'un attığı gol ile FIFA Puskas Ödülü'nü kazandı. Slovak oyuncu 5 milyonun üzerinde oy alarak bu ödülün sahibi oldu.