Yıllar Sonra Gelen Mutluluk !

Yıllar Sonra Gelen Mutluluk !
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, asker arkadaşları buluşturdu.

Kardeşlik vurgusu için Rize’ye gelen Siirt Valisi Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet onuruna verilen yemekte iki asker arkadaşı 54 yıl sonra buluştu.

Rize’ye, kardeşlik vurgusu için gelen Siirt heyeti onuruna verilen yemekte yıllar öncesine dayanan asker arkadaşlığı yeniden canlandı. 54 yıl önce Erzurum’da birlikte askerlik yaptığı Rizeli arkadaşını yıllardır arayan fakat bir türlü görüşme fırsatı bulamayan Siirt Mücadele Gazetesi’nin sahibi Cumhur Kılıççıoğlu’nu asker arkadaşı ile bir araya Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı getirdi.

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-1.jpg

Yemekte konuşma yaparken Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Ali Bahri Gümüşler isimli asker arkadaşını yıllardır aradığını belirten Siirt Mücadele Gazetesi’nin sahibi Cumhur Kılıççıoğlu’nu Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize’nin Çayeli ilçesinde buldu.

Başkan Bakırcı’nın telefonla Rize’nin Çayeli ilçesinde ikamet eden Ali Bahri Gümüşler isimli vatandaşa ulaşması üzerine Çayeli’nde elektrikçi dükkânı olan Gümüşler kısa sürede Rize’ye geldi. Uzun yıllar önce Erzurum’da askerlik yapan arkadaşların yıllar sonra birleşerek hasret gidermesine Rize Valisi Nurullah Çakır, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Garnizon Komutanı Alb. İsmet Cansaran, Başsavcı Atilla Aslan v Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ da tanık oldu. 54 yıl sonra Çayelili asker arkadaşını karşısında gören Siirtli gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu asker arkadaşını kucaklamanın mutluluğunu yaşadı.

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-3.jpg

Eski anılarını tazeleyen iki arkadaş anlatmış oldukları anılarıyla masada bulunan protokolü kahkahaya boğdu. Sohbet sonrasında Rize’den ayrılan Siirtli Cumhur Kılıççıoğlu asker arkadaşından helallik alırken bu güzel buluşmaya aracı olan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya teşekkür etti.

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-2.jpg

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-4.jpg

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-5.jpg

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-7.jpg

bakirci-asker-arkadaslari-uzun-yillar-sonra-rizede-bulusturdu-6.jpg