Yılmaz: 12 yıldır kimin safındaydınız?

Yılmaz: 12 yıldır kimin safındaydınız?
'3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi' Lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye: Günaydın Bahçeli, safını belirlemek aklına yeni mi geldi...

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevaplaması zor soru:

12 yıldır kimin safındaydınız?

Bu kez Milletimi aldatamayacaksınız. Safını yeni belirleyen bir adam 12 yıldır yanlışlıkla mı Öcalan’ın safında durdu? Yoksa bir görevin ifası mıdır bu gaflet?

İhanet ehli bedeniniz ortaya çıkana kadar iki elim yakanızdadır. Bu benim milletime yapacağım en şerefli hizmet olacak.

Nasıl bir densizliktir bu. Öcalan’ın safı DTP’nin safı yeni mi belli oldu da, siz safınızı yeni keşfettiniz? Delegeyi aldatmaktan vazgeçin. Bütün 12 yıllık siyasetin neticesinde bu bölücülere hizmet ederek size verilen görevinizi yerine getirdiniz. Dahası yok sizin için. Buraya kadar.

Bölünmede gelinen bu noktanın en büyük suçlusu sizsiniz. Üzerinize sahte bir Türk elbisesi giyerek ihanet ehli bedeninizi gizlemeye devam ediyorsunuz.

Bu Kongre Genel Başkan seçimi değil, ya Bahçeli ve Öcalan ile yola devam ya Ahmet Reyiz ile Öcalan’a idam.

Namusum şerefim üzerine yemin ediyorum ki, benim için MHP Genel Başkanlığımdan çok daha kıymetli olan 12 yıldır Müslüman Türk Milletini başarıyla aldatan ihanet ehli bedeninizi çırılçıplak bu milletin önüne çıkarmak olacak. Aziz milletimin yeniden doğacağı gün o gündür.

Benim zerre kadar şüphem yok. Sizin bilinçaltınız ve milliyetinizle ilgili benim Milletime karşı Müslüman Türklere karşı açık bir kin ve hesabınız var.

Delege de size askerlik yapanlarda aklını başına alacak…

Bu Kongrede Millet ya Müslüman Türk iktidarının yanında saf tutacak, ya da Öcalan ile DTP ve Bahçeli ile Büyük Kürdistan’ın kuruluş iznini verecek.

Müslüman Türk Milliyetçilerinin bu kez aldanma ve Bahçelinin sinsi politikalarına ve Kongreye yönelik bağırışlarına aldanmamalı.12 yıl Bahçelinin tüm icraatı Türkiye’nin Doğusunun bölünmesine katkı sağlayan neticelerle doludur. Herkes aklını başına alacak ya da bu ihanete ortak olacak.