Yılmaz Görevden Alındı, Çelik Yeniden Atandı

Yılmaz Görevden Alındı, Çelik Yeniden Atandı
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz görevden alındı, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yeniden Rize’ye atandı.

81 ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlerinin görevlerinden alınarak araştırma görevlisi yapılmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı.

Yapılan atamalarda Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yeniden Rize’ye atanırken, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ın görevden alınmasının ardından boşalan il müdürlüğü makamına Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörlüğü Kurul Başkanlığı’nda Genel Sekreter olarak görev yapan Mustafa Genç getirildi. Aslen Ordulu olan Mustafa Genç, 1994 Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırmıştı.

2011 yılından itibaren Ordu'da başarıyla görev yapan Yılmaz'ın yeniden atanmaması Ordu'da ve Rize'de şaşkınlık yarattı. Yılmaz, görev sürecince Ordu'da yaptığı çalışmalarla takdir toplamıştı.

2013 yılının son aylarında Rize’ye İl Müdürü olarak atanan Mustafa Çelik’in yaklaşık 1,5 yıllık görev sürecinde Rize’de önemli işlere imza atması yeniden atanmasında etkili oldu.