Yılmaz: O Koca Bir Çınardı - VİDEO

Yılmaz: O Koca Bir Çınardı - VİDEO
Erbakan Hoca ile uzun yıllar omuz omuza hizmet veren Şevki Yılmaz'ın taziye mesajı!

Vefat haberi ajanslara düştüğünde kendisine ulaştığımız Rize eski milletvekili ve eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz: ''Acımız çok büyük, hüzün içindeyiz, Hocamızın mekanı cennet olsun, Allah, ümmete yaptığı hizmetleri günahlarına kefaret kılsın'' diyerek üzüntülerini dile getirdi... Şevki Yılmaz gerek samanyoluhaber tv de ve gerekse web sitesi üzerinden de bir taziyede bulundu...

Yılmaz yayınladığı taziye mesajında ise şöyle dedi: ''Siyasi tarihimizin en önemli isimlerinden, eski başbakanlarımızdan, bugün ülkemizi yöneten kadrolar üzerinde büyük emekleri olan, siyasi bir partinin Genel Başkanı gibi değil de bir okul gibi, koca bir çınar gibi gölgesinde on binlerce evlad yetiştiren, ismi anıldığında İslam Coğrafyasında umud, İslam düşmanları arasında endişe uyandıran hocamız Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim!
 
Aziz Hocamıza Cenab-ı Hakk’tan gani gani rahmet, başta yakınları, ülkemiz ve İslam alemine başsağlığı diliyorum…
Hepimizin Başı Sağolsun…''

Samanyolu Haber'de, Kemal Gülen'in sunduğu 28 Şubat Özel programına katılan Şevki Yılmaz, Necmettin Erbakan'ın cenazesine Türk milletini çağırması da geniş yankı buldu
 
Beyefendi kişiliği ile ömrünü haksızlığa mücadeleye adamış ve herkesimce çok sevilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Türk Milleti son yolculuğunda da unutmadı..
 
Saygın kişiliği ve inançlarına bağlılığı ile düşmanlarının da takdirini kazanan büyük çınar geride Türkiye'nin siyasi ve içtimai hayatına yön veren binlerce talebeyi bu milletin emrine hizmetine verdi
 
Bir duruş, bir inanç, bir dava adamı, bilim ve siyaset hocası Necmettin Erbakan uğurlanırken gece geç saatlerde vatandaşların iştirakiyle dolmaya başlayan Fatih Camii saatler ilerledikçe muhteşem bir kalabalığa şahit oldu.

Şevki Yılmaz'da dün katıldığı canlı yayında 28 Şubatın en büyük mağduru seçilmiş halkın iradesiyle iktidara gelmiş Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a Hocamı rahmet ve saygıyla anıyorum diyerek başlamış, son olarak ta, Hocamın yarın yapılacak cenaze törenine sağ ya da sol görüşlü herkesi davet ediyoruz demişti..

Muhsin Yazıcıoğlu'na sahip çıkan Türk Milletinin bu kez de milleti devleti savunduğu için linç edilen Necmettin Erbakan'ın cenazesine katılarak darbecilere ve 28 Şubat'a cevap vermesi gerektiğini de sözerine ekledi..
 
Dün gece Samanyolu Haber'de yayınlanan ve Kemal Gülen'in sunduğu 28 Şubat Özel programına Eski Rize Belediye başkanı ve milletvekili Şevki Yılmaz'ın yanısıra  ASDER Genel Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, emekli askerî hâkim Faik Tarımcıoğlu, Hak-İş Başkanı Salim Uslu katılmıştı
 
Konuşmasına Demokrasilerde balans ayarı tankla değil halkla olur diyerek son veren Şevki Yılmaz, milyonları işte böyle çağırdı.