Yılmaz: Sağlık Sen ile Sendikacılık Anlayışına Yeni Bir Vizyon Kazandırıldı

Yılmaz: Sağlık Sen ile Sendikacılık Anlayışına Yeni Bir Vizyon Kazandırıldı
Sağlık-Sen Rize Şubesi Başkanı İsmail Yılmaz, Sağlık Sen'in ülkemizde sendikacılık anlayışına yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.

Sağlık-Sen Rize Şubesi Başkanı İsmail Yılmaz, “Bizim için üyelik, atılan sıradan bir imza değil, hak ve menfaatlerimiz adına bize verilen emanettir" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Sağlık Sen ailesinin gönül dostu değerli üyelerine seslenerek, “Rize Sağlık-Sen olarak sizlerin bizlere olan güven ve teveccühleri ile birlikte ailemiz hızla büyümekte ve güçlenmektedir” diyerek hizmet sendikacılığının gereklerini tam anlamıyla yerine getirdiklerini söyledi.

Ülkemizde sendikacılık anlayışına yeni bir vizyon kazandırdığını belirten Yılmaz, “Hiç bir çalışanını ötekileştirmeyen güçlünün yanında değil haklının yanında olan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sosyal, ekonomik ve toplumsal sorunlarının çözümünde başrol oynayan sendikamız, sizlerden aldığı yetkiyi en iyi şekilde kazanım olarak siz değerli üyelerimiz için kullanmaktadır. Sağlık Sen sivil toplumun demokrasimizdeki yerinin güçlenmesinde önemli bir rol üstlenmiştir. Rize Sağlık-Sen ilimizde hizmet verdiği tüm kurumlarda yetkili sendika olmanın omuzlarımıza yüklediği yükün bilinciyle çalışmalarına devam etmektedir. Sendikamız Sağlık-Sen kurulduğu günden bu yana hizmet odaklı bir anlayış benimsemiş ve bu anlayışın sonucu olarak da birçok haklı kazanım elde etmiştir. Gücümüz sizin gücünüz, sözümüz sizin sözünüzdür. Bazıları sendikacılığı, çıkar hesaplı küçük dünyalarına sıkıştırmaya çalışırken, Biz, emeğin hakkını arıyoruz. Birileri yalana dolana sendikacılık derken, bizler aldatmayan ve aldanmayan sendikacılık ilkemizle, emaneti taşımada ehil kalabilmenin yollarını arıyoruz” diye konuştu.

 

Bizler “müspet hareket” ilkesiyle hizmet etmeyi seçiyor, sadece ve sadece hitap ettiğimiz kitlenin güvenini ve dualarını aldıklarını söyleyen Yılmaz, “Sağlık Sen Rize şube başkanı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte üyelerinin haklarının yılmadan savunucusu olmaya devam edecektir” değerlendirmesinde bulunarak, ”Emanetiniz emanetimizdir ve emin ellerdedir. Bizlere verdiğiniz destek ve güvenden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.