Yılmaz Showroom Rize'de Açıldı

Yılmaz Showroom Rize'de Açıldı
Teknolojiyi kalite ve estetik ile buluşturarak tüketiciye sunan E.C.A, ısı grubu ve banyo ürün çeşitlerini Rizelilerle buluşturmak üzere Rize’de ilk showroom’unu Yılmaz Showroom adı altında açtı.

Kaptan ve İbrahim Sayın’ın sahip olduğu Yılmaz Showroom tarafından işletilecek olan showroom’da, yüzde 50’lere varan oranda enerji tasarrufu sağlayan kombiler, şofbenler, radyatörler, valfler ve banyo dolapları ile banyo küvetlerinden oluşan zengin bir ürün yelpazesi yer alıyor.

Gülbahar Mahallesi Carrefour arkasında 400 metrekarelik geniş bir alana kurulan showroom’un açılışına Ak Parti Rize Milletvekili 3. Sıra Adayı Nusret Bayraktar, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

4.20110506165128..jpg

Yapılan dualardan sonra “tasarruf bilincini yaygınlaştırmak ve tasarruflu ürünlerin faydasını kamuoyuna anlatmak üzere Rize’de bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Yılmaz Showroom’un ilimize hayırlı olmasını temenni eder, bereketli hayırlı kazançlar” sözlerini sarfeden Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Nusret Bayraktar, açılış kurdelasını Yılmaz Sayın ile birlikte keserek showroom mağazasını hizmete soktu.

1.20110506165140..jpg

Açılışta bir konuşma yapan mağaza sahibi Kaptan Sayın, üretimde ülkemizin kıt olan doğal kaynaklarını korumak amacını temel aldıklarını ve enerji tasarruflu ürünler ile banyo dolaplarıyla, banyo küvetlerinin de yer aldığı geniş yelpazedeki ürünleri Rizeli vatandaşlarla buluşturmaktan son derece mutluluk duyduklarını söyledi.

2.20110506165159..jpg

Sayın konuşmasını şöyle sürdürdü: Küresel ısınmanın sadece ülkemizi değil dünyayı tehdit ettiği bu dönemde, Yılmaz Showroom olarak gündemimizin öncelikli konuları arasında, E.C.A'nın geliştirdiği yeni ürünlerle, ülkemizde tasarruf bilincini yaygınlaştırmak ve tasarruflu ürünlerin faydasını kamuoyuna anlatmak yer almaktadır.

3.20110506165217..jpg

kaptan-sayin.jpg

Elginkan Topluluğu Isı Grubu’nun AR-GE mühendislerince geliştirilen ve küresel ısınmaya karşı enerji tasarruf sağlayan 'akıllı E.C.A. kombisi' ile yılda yüzde %20’ye varan enerji tasarrufu sağlandığını ifade eden Sayın, sözlerini şöyle tamamladı:  E.C.A. termostatik radyatör valflerinin sağladığı ısı tasarrufu ise %30’lara ulaşıyor, Europlus kombiler ise güneş enerjisi ile entegre çalışabiliyor. Hijyeni tercih edenler de E.C.A.’nın hijyenik panel radyatörünü seçiyor.

nusret-bayraktar-kaptan-sayin.jpg