Yılmaz'a Ziyaretçi Akını

Yılmaz'a Ziyaretçi Akını
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz'ı, istifa sonrasında Rize Valisi Nurullah Çakır ve bazı sivil toplum kuruluşları ziyaret etti.

Rize Protokolü ve STK’larından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’a destek ziyareti. Rize Valisi başta olmak üzere Rize STK’ları Rektör Prof. Arif Yılmaz’ın istifa haberinin ardından Rektöre ziyarette bulunarak yanında olduklarını belirten destek mesajı verdi.

Rektör Yılmaz’ın istifa ettiğine dair haberin basında yer alması üzerine Rize Valisi Nurullah Çakır başta olmak üzere Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve çok sayıda kişi Rektör Arif Yılmaz’a destek ziyaretinde bulunarak birlik mesajı verdi.

012.20130805153203.jpg

Ziyaretler basına kapalı gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Üniversite Sosyal Tesislerinde akademik personelin katılımı ile düzenlediği basın toplantısında, "Dedikodulara son vermek, sandığın yolunu göstermek, çok istekli olan arkadaşlarımın yolunu açmak amacıyla görevimden ayrılıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

img_9274.jpg

img_9276.jpg

img_9278.jpg

img_9296.jpg

img_9300.jpg

img_9311.jpg