Yılmaz:Bahçeli ve Erdoğan'a Yüklendi

Yılmaz:Bahçeli ve Erdoğan'a Yüklendi
Parti kurma çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Rizeli siyasetçi Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı açıklamasında Başbakan Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'ye yüklendi...

Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, milliyetçi muhafazakar vatandaşların yetim ve kimsesiz bırakıldığını, darmadağın edildiğini ve güçlerinin parçalandığını savundu.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin milliyetçiliği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise muhafazakarlığı temsil etmediğini iddia etti.

Yılmaz, "Ne milliyetçiliğin kaderi Bahçeli'ye ne de Müslümanların geleceği Erdoğan'a bırakılamayacak kadar kutsal ve değerlidir. Bu iki lider yüzünden milliyetçi ve muhafazakar insanlarımız zulüm ve yoksulluğa mahkum edilmiştir. Milliyetçiliği Bahçeli'ye İslam'ı Erdoğan'a ihale eden Amerika ve İsrail'in Müslüman Türk üzerindeki sömürüsüne müsaade edilmeyecek. Milliyetçi muhafazakar taban kendi zenginliklerine sahip çıkacak ve kendi ülkesinin kaynaklarını kendisi kullanacak" görüşüne yer verdi.

Yılmaz, iktidara gelmesi durumunda yapacaklarını ise şöyle anlattı: "Vergi yükünü kaldıracağız. Yoksula, düşküne el vereceğiz. Türkiye'de evsiz aile kalmayacak. Sağlık hizmetini özel kamu ayrımı yapmadan ücretsiz olarak herkes alacak. İşsizlere asgari ücret ödenecek ve elektrik gaz gibi temel ihtiyaçlara bedelsiz sahip olacaklar. Bu milleti yoksulluğa daha fazla mahkum etmeye kimsenin hakkı olamaz. Üniversite eğitimi bitene kadar ulaşım, araç gereç ve barınma devlet tarafından karşılanacak. Dünya ekonomisinde hedef 5 yılda 3. büyük ekonomi olmaktır.

Milletimizin güvenlik ve huzuru için gereken ne ise o yapılacak. İdam geri gelemez diye bir kural da yok. Her şey milletin iradesine bağlı. 367'yi verecek milletimiz, beklentisinin karşılığını da alacak. Bir tek bölücüyü dahi bu ülkede barındırmayız.. Kendisini bu vatana, bu bayrağa ait hissetmeyen, Hakkari ve Rize için aynı hissi taşımayan kim varsa ait olduğunu hissettikleri yerde yaşamalarına imkan verilecektir. Bunu da büyük bir memnuniyetle yapacağımızdan kimse şüphe etmesin. Kim nerede istiyorsa gitsin orada yaşasın. Hiç kimse bu ülkeye fitne sokmasın."