Yılmaz:Başarı için bütünlük şart

Yılmaz:Başarı için bütünlük şart
Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Ömer Yılmaz, başarı için bütünlüğün şart olduğunu, kurumsal iletişimin de çok büyük önem taşıdığını söyledi.

Rize'de açılan basketbol hakemlik kurs sorumlusu Murat Turan ile basketbol il temsilcisi Sabri Terzi ve ildeki bazı basketbol hakemleri, Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Rize'de basketbolun çok iyi yerde olduğunu ifade eden Turan, ''Kurs açıldığı günden bu yana yapılan sınavlarda kursiyerler oldukça başarılı grafik sergiliyor. Bu başarı Rize'de basketbola olan ilginin üst düzeyde olduğunu gösteriyor'' dedi.

Ömer Yılmaz ise basketbol branşındaki başarının tesadüf olmadığını belirterek, ''Rize kentinin amatör spor branşlarındaki başarısı sadece basketbolda değil, dağcılık, atletizm, boks, judo, badminton, güreş, kano ve rafting gibi olimpik spor branşlarınında da var. Tabi ki bununla yetinmiyoruz. Çok daha önemli yurt içi ve uluslar arası başarılar elde etmenin uğraşı içerisindeyiz'' diye konuştu.

Bunun için altyapılarını tamamladıklarını, bundan sonra bunun meyvelerini almaya başlayacaklarını kaydeden Yılmaz, ''Başarının sadece salonlardaki çalışmayla geldiğini düşünmemeliyiz. Başarı için bütünlük şart olduğu gibi kurumsal iletişim de çok büyük önem taşımaktadır. Kent olarak başarılı oluşumuzun en önemli nedeni budur'' diye konuştu.