Yılmaz'dan Dikkat Çekici Açıklama

Yılmaz'dan Dikkat Çekici Açıklama
Milliyetçi Muhafazakâr Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz; "Bu karar Muhammedi terk edip İsa'ya sığınanların bu ülkede AB'yi memnun etmek adına domuzu dahi...

Milliyetçi Muhafazakâr Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada; "Bu karar Muhammedi terk edip İsa'ya sığınanların bu ülkede AB'yi memnun etmek adına domuzu dahi teşvik altına alacak kadar değişime uğrayanlara ders olmalı artık." dedi.

İşte O Açıklama:

Sayın Basın Mensupları Dikkati'ne...
Milliyetçi Muhafazakâr Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz;
Avrupa Parlamentosunun kararının sorumlusu hükümettir.

Bu karar Muhammedi terk edip İsa’ya sığınanların bu ülkede AB’yi memnun etmek adına domuzu dahi teşvik altına alacak kadar değişime uğrayanlara ders olmalı artık.

Muhammedi terk edip İsa’ya biat edenlerin AB kararları konusun da verecek tek bir cevabı dahi olamaz. Her sonuç planlıdır. Kimse millete iyi niyetli aptal elçiyi oynayamaz. Dinime yapılan hakaretler son 7 yılda ki kadar ne zaman yapılmıştı? Avrupa’da giderek artan Camiye ve Hz. Muhammet’e tahammülsüzlük hangi anlayışın eseridir.

Papanın heykeli altına dini ve milleti ile istihza edilmesine fırsat veren anlayış AB tarafından milletimin ve dinimin aşağılanmasının tek sorumlusudur.

AB ile Türkiye’nin ekonomiye dayalı hiçbir karşılıklı fayda beklentisi kalmamıştır. Ekonomik ilişki artık bırakın Türk milletine zerre fayda sağlamayı aksine milletimizin ithalat yolu ile soyulup fakirleşmesini gün be gün artırmaktadır.

AB ilişkisi siyasi bir süreçtir. Ve bu süreç giderek Türkiye’nin iç bütünlüğü ve bölgesel menfaatlerinde derin ve tamiri mümkün olmayan sıkıntılar açmaktadır.

AB ‘nin Türklere bakışındaki temel anlayışı anlamak için 1859 Paris antlaşmasının sonuç bildirilerini iyi okumaları gerekir. Bugün zoraki AB’nin parçası olma gayreti içinde olanların tarihi okumaktan uzak bir anlayış içinde oldukları açıktır. O halde niyet nedir? Niyet sadece siyasi yaşamlarını meşrulaştırmak isteyenlerin bilerek ve milletime bedel ödettirerek Müslüman Türk milletinin yüzünü zoraki Batıya dönük tutma gayretidir.

Türkiye’nin yüzünü Batıya dönük tutulması sayesinde en büyük kazancı Amerika ve İsrail elde etmektedir. Türkiye’nin ısrarla Batıya dönük tutulma gayretinin siyasi sonuçları iyi değerlendirmelidir.

Sözde Batılaşma anlayışını bu millete zorla dikte eden siyasi anlayışlar milletimin yüzünü Batıya dönük tutma sureti ile İsrail ve Amerika’nın Doğuda menfaatlerini artırma gayelerine hizmet etmektedir. Yüzünü Batı yerine Doğuya ve Bölgesine dönük tutacak bir Türkiye ilk önce bu bölgede var olan ABD ve İsrail çıkarları ile çatışma yaşayacağı gerçeği bu ülkeler tarafından çok iyi bilinmektedir. Bu nedenle dünyada sadece İsrail de Türkiye’nin AB ülkesi statüsünde resmi masasının kurulu olması önemli ve üzerinde fazlaca niye? Diyerek düşünülmesi gereken bir konudur…

Saygılarımızla, Milliyetçi Muhafazakar Oluşum