Yılmaz'dan TÜSİADa Suçlama

Yılmaz'dan TÜSİADa Suçlama
Milliyetçi ve Muhafazakâr Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz TÜSİAD – İsrail ve MHP ilişkisine çok sert çıkarak izahat istedi.Yılmaz'ın birde önemli suçlaması var. Yılmaz TÜSİAD'ı suçladı ve ardından ekledi...

Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yapmış olduğu yazılı açıklamada TÜSiAD ve MHP ile ilgili çok sert bir üslup kullandı. İşte o açıklama:

TÜSİAD İsrail’e istihbarat ve bilgi taşıyor.

Son günlerde ortaya çıkan darbe iddiaları ve Balyoz planlarından daha vahim olan bir haber bir kısım medya tarafından örtbas edilmekte ve üzeri örtülmektedir. Özellikle görsel medya Türkiye deki reel olaylardan çok suni meselelerle milleti aldatmakta. Bugün milleti aldatanlar yarın Müslüman Türk milletine hesap vermek zorunda kalacaklar.

TÜSİAD İsrail ile bilgi paylaşımı ve siyasi yapılanma çalışmaları yürütmekte. Bu konu darbe dedikodularından çok daha mühim ve hayatidir.

TÜSİAD son bir hafta içinde kendisine ek bir misyon yükleyerek İsrail ve Amerika’nın içerisinde bulunduğu sıkıntıları ve Türkiye de yeni dönem siyasetine şekil vermek için İsrail ile çalışmalar yürütmekte ve bilgi akışı sağlamakta.

TÜSİAD önce MHP ile sonra İsrail ile ne görüştü açıklamak zorunda.

Son bir hafta içerisinde Bahçeliyi çağıran TÜSİAD MHP ile ne konuştu ve bu görüşmenin hemen iki gün sonrasında iki gün süre ile İsrail de neler görüştüğünü millete açıklamak zorunda.

MHP ve Bahçeli TÜSİAD ile Amerika ve İsrail’den hangi talimatları aldığını milletimize açıklasın.

Kimse Müslüman Türk Milliyetçilerine yeni tuzaklar kurmaya kalkmasın biz buna müsaade etmeyeceğiz.

Son günlerde MHP ‘ nin önce Amerikan Büyük elçiliğinde postal ve çuvalcı Amerikalı General ile neyin pazarlığını yaptığını açıklamalı? Sonrasında TÜSİAD ve İsrail ile neler konuştuğunu ve TÜSİAD’ ın Bahçeli görüşmesi ardından hemen İsrail’e gidip ne konuştuğunu millete izah etmek zorundadır. Müslüman Türk Milliyetçileri üzerinde kimse kirli ve fesat oyunlar oynayamaz.