Yine Rize Yine Arazi Kavgası Yine Silahla Vurulma ve 1 Ölü

Yine Rize Yine Arazi Kavgası Yine Silahla Vurulma ve 1 Ölü
Rize'de yine arazi kavgası yine silahla bir kişi öldürüldü.

Rize'nin Ambarlık Köyü'nde bu sabah saat:09.30 sıralarında amcaoğulları arasında meydana gelen kavgada eşinin ağabeyisine engel olmak isteyen Şahzene Türüt (21) kaza ile silahla vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ambarlık köyünde ünlü sanatçı İsmail Türüt’ün akrabaları olduğu öğrenilen Ramazan Türüt (35) ile onun amca çocukları A.T., İ.T. ve H.T. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, kavgayı ayırmaya çalışan Şahzene Türüt (21) eşinin ağabeyi Ramazan Türüt’ün silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Ramazan Türüt olay sonrası jandarma ekiplerine teslim oldu.

02.20121127224312.jpg

Bu sabah 09.30 sıralarında meydana gelen olayda Ramazan Türüt (35) ile amcaoğulları arasında arazi meselesi dolayısıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında belindeki silahı çıkaran Ramazan Türüt'e engel olmak isteyen Ramazan Türüt'ün kardeşi Ayhan Türüt'ün eşi Şahzene Türüt (21) kaza ile göğsünden tek kurşunla vuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şahzene Türüt'ün yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Türüt'ün 5 aylık çocuğu olduğu öğrenildi.

01.20121127224329.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.