Yoğun Bakımda Kebap Keyfine Soruşturma

Yoğun Bakımda Kebap Keyfine Soruşturma
Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında hasta arkalarında yatarken fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde arka planlarında hasta yatarken kebap yeme fotoğrafı paylaşan sağlık görevlilerine sosyal medyada tepki yağdı.

Sosyal medya takipçilerinin tepkisi üzerine durumu fark eden Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Elazığ Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili adı geçen özel hastanenin tespit edildiği ve incelemenin başlatıldığı bildirildi.

yogun-bakimda-kebap-keyfine-sorusturma-1.jpg

KEBAP ZİYAFETİNE ÇİFTE SORUŞTURMA

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında, iki personelin kebap ziyafetinin fotoğrafının sosyal medyada yer almasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı. Özel hastaneden yapılan açıklamada da hastane yönetiminin ilgili personel hakkında soruşturma başlattığı ve gereken cezai işlemin uygulanacağı belirtildi.

Sosyal medyada sert tepki gösterilen fotoğraflarla ilgili Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü konu hakkında inceleme ve soruşturma başlattı. İnceleme kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın da bir müfettişi görevlendirdiği öğrenildi.

yogun-bakimda-kebap-keyfine-sorusturma-2.jpg

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATILDIĞINI DUYURDU

Elazığ Valiliği'inden yapılan açıklamada, "İlimizdeki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler ile ilgili olarak sosyal medya gündemine 'Yoğun Bakımda Kebap Skandalı' başlığı altında düşen haberler üzerine İl Sağlık Müdürlüğü'nce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" denildi.

yogun-bakimda-kebap-keyfine-sorusturma-3.jpg