Yok Böyle 1 Maç. Rize’nin Kupa Rakibi Beşiktaş Değil Sivas Belediyespor

Yok Böyle 1 Maç. Rize’nin Kupa Rakibi Beşiktaş Değil Sivas Belediyespor
Sivas Belediyespor, uzun yıllar unutulmayacak bir karşılaşma sonrasında mucizeyi gerçekleştirdi ve 2-0 önde olduğu karşılaşmada 3-2 mağlup duruma düşmesine rağmen Beşiktaş’ı İstanbul’da 4-3 yendi, 1461 Trabzon’u kupa dışına iterek Rizesporun rakibi oldu.

Sivas Belediyespor, uzun yıllar unutulmayacak bir karşılaşma sonrasında mucizeyi gerçekleştirdi ve ilk yarısını 1-0 önde tamamlayarak 2-0 önde olduğu karşılaşmada 3-2 mağlup duruma düşmesine rağmen son 10 dakikada bulduğu 2 golle Beşiktaş’ı İstanbul’da 4-3 yendi, 1461 Trabzon’u kupa dışına iterek grup lideri olarak Rizespor’un rakibi oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubunda bir inanılmazı başardı ve 3-2 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada ilk yarıda 10 kişi kalan Beşiktaş’ı İstanbul’da  4-3 mağlup ederek C Grubunu 12 puanla lider tamamladı. Beşiktaş ise Sivas Belediyespor mağlubiyetiyle grubu 10 puanla 2. Sırada tamamladı. 10 puanlı 1461 Trabzon ise Beşiktaş'a karşı ikili averajla geri olduğundan 3. sırada kalarak elenen takım oldu.

D Grubunu Bucaspor’un ardından 2. Sırada tamamlayan Rizespor, böylece C Grubunun 1.’si Sivas Belediyespor ile çeyrek finale yükselme maçı olan Son 16 Turunda Sivas’ta karşılaşacak.

D Grubunun lideri Bucaspor ise C Grubunun 2.’si Beşiktaş ile Buca’da karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubunun 6. Haftası bu akşam oynanan Beşiktaş – Sivas Belediyespor karşılaşmasıyla tamamlandı. Karşılaşma öncesi  1461 Trabzon 10 puan ve averajla liderlik koltuğunda otururken, aynı puana sahip Beşiktaş 2., 9 puanlı Sivas Belediyespor ise 3. Sırada yer alıyordu.